Διαμεσολαβούντες

Η Mega Brokers SA και οι συνεργάτες της θέτουν υψηλούς στόχους και για το 2016

Μήνυμα προόδου και επίτευξης νέων υψηλότερων στόχων το 2016, απηύθυνε προς τους συνεργάτες της Mega Brokers SA ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της εταιρείας στο πλαίσιο του Money Show 2016.

Ανακοινώθηκε ότι για το 2016 η εταιρεία επιδιώκει να πετύχει νέα παραγωγή 2 εκατομμύρια ευρώ στον Κλάδο Ζωής, καθώς και να αναπτύξει τις εργασίες της στην περιφέρεια.

Εστιάζοντας ο κ. Χατζηθεοδοσίου στην πολυετή πρωτοπορία της εταιρείας, ανάλυσε τα δεδομένα που τη διατηρούν στην 1η θέση της αγοράς και επισήμανε ότι η άνοδος είναι συνυφασμένη με την Mega Brokers SA από την ημέρα της δημιουργίας της, 25 χρόνια πριν. Εξήγησε ότι «η MegaBrokersSA μεγαλώνει διαρκώς διότι αφομοιώνει τις εξελίξεις, θέτει στόχους, προγραμματίζει και σχεδιάζει την επόμενη ημέρα, κάτι που επιτυγχάνεται σταδιακά μέσα από όραμα, επίμονη εργασία, θέληση και στρατηγική».

Τόνισε ακόμα ότι η Mega Brokers SA έχει με τους συνεργάτες της αμφίδρομη ευθύνη να προχωρούν σε νέες «απάτητες» περιοχές της ασφαλιστικής αγοράς και να καθορίζουν τις εξελίξεις. Προέβλεψε επίσης ότι «σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή για να μεγαλώσουν οι ασφαλιστικές παραγωγές και οι συνέργειες, διότι η αγορά θα ανοίξει και θα φέρει την αναμενόμενη ανάπτυξη, η οποία θα ωφελήσει αυτούς που θα έχουν μεριμνήσει εγκαίρως». Οι περισσότεροι από 250 συνεργάτες της Mega Brokers SA που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ενημερώθηκαν από τον κ. Γιάννη Παππά, Διευθυντή Κλάδου Ζωής της Mega Brokers SA για τα σταδιακά τεχνολογικά άλματα της εταιρείας, τα οποία θα της δώσουν μια ακόμη πρωτιά στην εξυπηρέτηση των συνεργατών της.

Ο ίδιος εξήγησε στη δική του τοποθέτηση ότι η εταιρεία βρίσκεται σήμερα σε τεχνολογική κορυφή, την οποία παρέχει – μοιράζεται με τους συνεργάτες της, καθώς όλες οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται (e – data Bank, daily report, support, service) είναι αυτοματοποιημένες και η παροχή στοιχείων και ενημερώσεων είναι 24ωρου βάσεως. Στην ομιλία του τόνισε πώς είναι σημαντικό το ότι στην καθημερινότητα οι συνεργάτες της Mega Brokers SA απολαμβάνουν συνοπτικές αναφορές για τη διευκόλυνση των εργασιών τους, συγκριτικές μελέτες για την εξυπηρέτηση των πελατών τους και πολλά ακόμα οφέλη, όπου απαλλάσσουν τον ασφαλιστή από ένα μεγάλο μέρος υποχρεώσεων και του επιτρέπουν να ενασχοληθεί αποκλειστικά με την ανάπτυξη της εργασίας του.

Στην εκδήλωση με θέμα «Η Κατάκτηση της Κορυφής» παρουσιάστηκαν, η ιστορική ανοδική διαδρομή της Mega Brokers SA, οι επιδιώξεις και τα νέα διευρυμένα σχέδιά της, τα οποία και υποστηρίχθηκαν από τη συμβολική παρουσία και την παροτρυντική ομιλία για την κατάκτηση υψηλών στόχων του αρχηγού της ελληνικής αποστολής που ανέβηκε στο Έβερεστ, κ. Παναγιώτη Κοτρωνάρου, ο οποίος στοιχειοθέτησε την ομοιότητα της κατάκτησης επικίνδυνων κορφών με την αναρρίχηση του επαγγέλματος του ασφαλιστή.

Έγινε σαφές στους συμμετέχοντες ότι η στοχοθεσία, τα προσεκτικά βήματα, ο προγραμματισμός κινήσεων, η χρήση κατάλληλων εργαλείων και η λήψη σωστών αποφάσεων είναι η «πεμπτουσία» της κάθε δραστηριότητας. Οι παρευρισκόμενοι κατανόησαν τη συλλογιστική της ανάβασης στο Everest και ποια είναι τα στοιχεία της επιτυχίας και πώς αυτά μπορούν να βοηθήσουν στη δική τους επαγγελματική δραστηριότητα. Ακόμα πήραν πιθανές ιδέες για την κατάκτηση δικών τους «Κορυφών» αποδεικνύοντας ότι για τον άνθρωπο που έχει όραμα ,θέληση και στόχο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας