Διαμεσολαβούντες

Η Mega Brokers στο Money Show με στοχευμένες πωλήσεις κλάδου Ζωής και Άκη Αγγελάκη

Η Mega Brokers, στο πλαίσιο της πολυσυνεδριακής εκδήλωσης Money Show 2014 προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να παρευρεθούν, για να μοιραστεί μαζί τους επιτυχημένες μεθόδους στοχευμένων Πωλήσεων στον Κλάδο Ζωής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/12/2014, στην αίθουσα «ΘΑΛΕΙΑ 4» του ξενοδοχείου HILTON και ώρα 16:00 -18:00 (προσέλευση 15:30).

Στην συνάντηση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ομιλητές θα είναι ο κύριος Άκης Αγγελάκης και ο κύριος Ιωάννης Παππάς, Διευθυντής Κλάδου Ζωής της εταιρείας. Το θέμα που θα αναπτυχθεί είναι:

«Στοχευμένες Πωλήσεις Κλάδου Ζωής 9+1 καινοτόμα projects»

Στην εκδήλωση θα γίνει αναφορά στις σύγχρονες τεχνικές δημιουργίας affinity groups, μέσω τμηματοποίησης των αγορών (market segmentation) και σε ορισμένα από τα επιτυχημένα υφιστάμενα projects για στοχευμένες πωλήσεις, ενώ θα γίνει για πρώτη φορά παρουσίαση των νέων projects που θα ισχύσουν από 01/01/2015.

Η είσοδος είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν ως αναμνηστικό, ένα βιβλίο του κυρίου Αγγελάκη, που εκδόθηκε από κοινού με την Mega Brokers SA.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας