Εταιρείες

Η ING Ελλάδος γιορτάζει τη μέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης με μια σειρά επίσημων βραβείων

 

Αφορμή για εορτασμό μιας σειράς διακρίσεων και βραβεύσεων για το 2014 ήταν ο χτεσινός  εορτασμός της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης για την ING Ελλάδος.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου, οι διακρίσεις της  ING από διεθνείς και ελληνικούς οργανισμούς, σε διάφορους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας, αποτελούν την καλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών για καινοτομία και βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα οι διακρίσεις που έλαβε μέσα στο 2014 η ING Ελλάδος ήταν οι εξής:

Global Insurance Award, by World Finance magazine

H ING βραβεύτηκε ως η “Κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα» στο θεσμό Global Insurance Awards 2014 από το διεθνώς αναγνωρισμένο οικονομικό περιοδικό World Finance. Η διάκριση αυτή αποτελεί την σημαντικότερη διάκριση για μία εταιρεία παγκοσμίως καθώς βραβεύονται οι εταιρείες που έχουν επιτύχει Βest Practices στον τομέα του Customer Experience.

True Leaders Αward, by ICAP Europe

Αποδεικνύοντας την ηγετική της θέση στην ασφαλιστική αγορά, η ΙΝG απέσπασε το βραβείο True Leader στην κατηγορία “Leading Brand”, που διοργανώνεται από την ICAP Europe. Στο διαγωνισμό μετά από διαλογή 500 εταιριών, βραβεύτηκαν οι 50 κορυφαίοι όμιλοι βάσει ισολογισμού, οικονομικής ευρωστίας καθώς και ανάπτυξης εργατικού δυναμικού.

European Business Award, by RSM London

H ING αναδείχτηκε «Εθνικός Πρωταθλητής» από τον διεθνή αναγνωρισμένο θεσμό των European Business Awards by RSM London στην κατηγορία «Βραβείο Επικέντρωσης στον Πελάτη» (“Award for Customer Focus”), διάκριση που απέσπασε ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες.

Business IT Excellence Awards, by Boussias Communications

 H ING κατάφερε να αποσπάσει δύο συνολικά σημαντικές τιμητικές διακρίσεις στο διαγωνισμό Business IT Excellence Awards (BITE), στις ενότητες «Διοίκηση και Στρατηγική της Πληροφορίας» και «Σύνδεση ΙΤ με Επιχειρηματική Στρατηγική». Οι δύο αυτές σημαντικές διακρίσεις προέκυψαν ως αποτέλεσμα της βελτίωσης των διαδικασιών, των λύσεων και των υπηρεσιών του ΙΤ, προς όφελος των πελατών της ING.

Social Media Award, by Boussias Communications

Το 2014 σηματοδότησε για την ING την είσοδο της στα Social Media, με τη δημιουργία της σελίδας Facebook.com/INGGreece: ένα ακόμη κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας με τους φίλους της εταιρίας.

Βασισμένη στη φιλοσοφία Live Well, η οποία εστιάζει στη σημασία της πρόληψης και του υγιεινού τρόπου ζωής, δημιουργήθηκε μία σελίδα πρότυπα για τον ασφαλιστικό και όχι μόνο τομέα. Ακολουθώντας μία επιτυχημένη στρατηγική, διατηρώντας συνέπεια στον τρόπο επικοινωνίας στη σελίδα μας και με άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των χρηστών, λάβαμε το βραβείο Best Use of Social Media/Industry-Insurance στα Social Media Awards 2014 της Boussias Communications.

Corporate Running Team Αward, by Communication Lab

Ιδιαίτερη σημασία έχει για την ING η βράβευση της ING Running Team, ως η κορυφαία Corporate Running Team στο Spetses mini Marathon 2014, το αθλητικό γεγονός-θεσμό που στηρίζει η ING με Χρυσή Χορηγία για τέσσερα συνεχή έτη. Τα μέλη της ING Running Team αποτελούν τους καλύτερους εκφραστές της  φιλοσοφίας Live Well, η οποία χαρακτηρίζει όλες τις επικοινωνιακές ενέργειες της ING, γεγονός που προσδίδει ξεχωριστή σημασία στη βράβευση αυτή.

Σχολιάζοντας τις διακρίσεις που έλαβε η ING, ο CEO, Luis Miguel Gomez, δήλωσε σχετικά: «Οι διακρίσεις και τα βραβεία που έλαβε η  ING Ελλάδος αποτελούν τη σημαντικότερη αναγνώριση του κύρους, της δύναμης και των προσπαθειών μας για να θέτουμε πάντα τους ασφαλισμένους μας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας, εκσυγχρονίζοντας τις διαδικασίες μας, ώστε να παρέχουμε κορυφαία εξυπηρέτηση. Οι διακρίσεις αποτελούν για εμάς την κινητήριο δύναμη για να υποδεχτούμε το 2015 και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την διαδικασία rebranding του oμίλου μας σε παγκόσμιο επίπεδο».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας