Διαμεσολαβούντες

Η Farantouris Advisors και η CNP Ζωής ασφάλισαν την Ένωση Ανώτατων Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ

Η Ένωση Ανώτατων Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου Επικρατείας ασφαλίστηκε με Ομαδικό Συμβόλαιο στην CNP Ζωής, μέσω της Farantouris Insurance & Financial Advisors.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Farantouris Insurance & Financial Advisors, «χθες (19 Φεβρουαρίου) υπογράφηκε μια πολύ σημαντική και αλλά και τιμητική συμφωνία για όλους μας, η Ομαδική Ασφάλιση των Ανώτατων Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου Επικρατείας, με την Ασφαλιστική Εταιρία CNP Ζωής.

Τα Στελέχη της Εταιρείας μας Γεώργιος Κουτρούλης (Agency Manager) και Γεώργιος Τζουφίδης (Insurance & Financial Advisor), έκαναν με πολύ επαγγελματισμό τον σχεδιασμό των Προγραμμάτων, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες της Ένωσης. Πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση είχαν ο Ιούλιος Κωνσταντίνου (Δντής Πωλήσεων της CNP Ζωής ) και ο Δημήτρης Σπανός ( Γενικός Δντής), που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν αυτό το project».

Στη φωτογραφία οι κ.κ. Γιώργος Κουτρούλης Agency Manager, Ιωάννης Παπαγιάννης, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Ευθύμιος Αντωνόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης, Ιούλιος Κωνσταντίνου Δντής Πωλήσεων CNP Ζωής, Αικατερίνη Σούκη, Ταμίας της Ένωσης, Δημήτρης Σπανός, Γενικός Δντής CNP Ζωής, Γιώργος Τζουφίδης, Insurance & Financial Advisor.  

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας