Εταιρείες

Η ERGO ενισχύει το στελεχιακό της δυναμικό

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των δομών λειτουργίας της η ERGO προχώρησε στη δημιουργία Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών. Στον νέο Τομέα εντάσσονται η Διεύθυνση Ανάληψης Κινδύνων, η Διεύθυνση Αποζημιώσεων, το Τμήμα Αντασφάλισης και το Τμήμα Έκδοσης Ασφαλιστικών Εγγράφων. Η δημιουργία του νέου Τομέα στοχεύει στον καλύτερο συντονισμό των επιμέρους διευθύνσεων και την ακόμα πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση και υποστήριξη των συνεργατών και των πελατών της εταιρείας.

Επικεφαλής του νέου Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών είναι ο κ. Στέφανος Στεφανίδης, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας από τις 23 Μαΐου 2016.

O κ. Στεφανίδης είναι κάτοχος B.Sc. in Actuarial Science από το London School of Economics and Political Science. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1997 στην PWC, ως Προϊστάμενος Ελέγχου, ενώ ανέλαβε καθήκοντα Βοηθού Δ/ντή στην Arthur Andersen. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Activa Insurance, ως Βοηθός Γενικός Διευθυντής για Χρηματοοικονομικά θέματα (CFO) στην EFG Eurolife, ως Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Διοικητικής Πληροφόρησης και ως Γενικός Διευθυντής στην CNP Ασφαλιστική, ενώ αργότερα του ανατέθηκαν και καθήκοντα Διευθυντή Εργασιών της CNP Πρακτορειακής. Διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής της AIG στην Ελλάδα και Διευθυντής Οικονομικής Ανάλυσης και Προγραμματισμού στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

O CEO της εταιρείας κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, δήλωσε σχετικά: «Πιστεύουμε ότι με την πολυετή εμπειρία του, ο κ. Στεφανίδης μαζί με τους επικεφαλής των οργανωτικών μονάδων που εντάσσονται στον Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών, θα συγκροτήσουν μία ισχυρή, έμπειρη, ικανή και αποτελεσματική ηγετική ομάδα στελεχών που αναμένουμε να συνεισφέρουν αποφασιστικά στην αποτελεσματική εφαρμογή της εταιρικής στρατηγικής και τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας μας, προσθέτοντας αξία στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες μας. Καλωσορίζουμε τον κ. Στεφανίδη στην εταιρεία μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις κοινές μας προσπάθειες και επιδιώξεις».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας