Εταιρείες

Η CNP Ζωής ενισχύει τους τομείς πωλήσεων και Marketing με νέα στελέχη

Η CNP Ζωής, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, ενδυναμώνει περαιτέρω την ομάδα της στους καίριους τομείς των Πωλήσεων και του Marketing με τρεις νέους συνεργάτες. Συγκεκριμένα:

Ο κ. Ιούλιος Κωνσταντίνου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Πωλήσεων της Εταιρείας.  Ο κ. Κωνσταντίνου είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων, πτυχιούχος MTI  Managing Conflict at Work, πτυχιούχος LIMRA Field Management Development Program, ενώ παρακολούθησε πλήθος ασφαλιστικών σεμιναρίων. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε όλες τις θέσεις πωλήσεων: Διετέλεσε στο agency system Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Unit Manager, Agency Manager, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων, όπως επίσης Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύων και Εμπορικός Διευθυντής σε μεγάλες Μεσιτικές  Εταιρείες.

Ο κ. Σωτήρης Κλήμης αναλαμβάνει τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης για θέματα Marketing, Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. στο Marketing και την Επικοινωνία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακού διπλώματος από το Chartered Institute of Marketing (C.I.M.)  της Αγγλίας, μεταπτυχιακού τίτλου MSc στην Οργανωσιακή ψυχολογία από το George Washington University School of Business και κάτοχος ΜΒΑ από το INSEAD. Είναι πιστοποιημένος Trainer από το Sandler Sales Institute, την Dale Carnegie, την RAC-TQI και την Healthwise.
Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing της Ε.Ε.Δ.Ε.  ενώ την περίοδο 2012-2015 ήταν Επιστημονικός Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας. Διαθέτει 35ετή εργασιακή εμπειρία ως ανώτερο στέλεχος στους τομείς Πωλήσεων και Marketing. Διετέλεσε Διευθυντής Marketing, Εκπαίδευσης, Διευθυντής Πωλήσεων και Γενικός Διευθυντής σε πολυεθνικές εταιρείες και Ομίλους. Το 2009 δημιούργησε την εταιρεία Pathway Management, εταιρεία εκπαιδεύσεων και συμβουλευτικής.  Δίδαξε ως καθηγητής Marketing στα Πανεπιστήμια Toyo Eiwa University στην Ιαπωνία και στο δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Conservatoire National des Art et Métiers. Είναι καθηγητής Marketing στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) και στο Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών BCA.

Η κα Φωτεινή Νικητέα αναλαμβάνει τη θέση της Συμβούλου Ανάπτυξης Δικτύων και υπάγεται στη Διεύθυνση Πωλήσεων της Εταιρείας. Η κα Νικητέα διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας από το Deere College, σπουδές στα οικονομικά στο Goethe Institute Koln, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος ασφαλιστικών σεμιναρίων. Διετέλεσε Agency Manager και σύμβουλος ανάπτυξης δικτύων σε πολλές εταιρείες.

{gallery}most_Used_photos/stelexi-cnp{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας