Εταιρείες

Η Anytime της Interamerican παρουσίασε το Buy The Mile

Το Buy The Mile, το νέο τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου με βάση τα χιλιόμετρα, παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, με τίτλο «Αλλάζουμε το Χωροχρόνο», που διοργάνωσε η Anytime, στις 7 Ιουλίου.

Όπως ειπώθηκε, με το Buy The Mile όσοι οδηγούν λιγότερο θα πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστρα. Αυτό γίνεταιμέσω μιας ειδικής τηλεματικής συσκευής, η οποία τοποθετείται στο αυτοκίνητο. Το πρόγραμμα είναι η ιδανική επιλογή για όσους κάνουν μέχρι 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο με το αυτοκίνητό τους. Όπως ανέφερε ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και υπεύθυνος της Anytime, το εν λόγω πρόγραμμα είναι 20 με 25% φθηνότερο από τα αντίστοιχα προγράμματα της Anytime. Επίσης, ανέφερε ότι έχουν πουληθεί πάνω από 1.600 συμβόλαια σε διάστημα 2 μηνών που έχει «ανέβει» το πρόγραμμα στο διαδίκτυο.

Επίσης, ανακοινώθηκε, ότι μέχρι τις 31 Ιουλίου, όσοι κάνουν νέο ετήσιο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου θα πληρώνουν για 11 μήνες και θα είναι ασφαλισμένοι για 12. Η προσφορά θα ισχύει και σε κάθε ανανέωση της ασφάλειας.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι κ.κ. Γιώργος Κώτσαλος (φωτ.), Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Interamerican, Γιάννης Καντώρος, Γενικός Δ/ντής Εργασιών, και Γιάννης Ρούντος, Δ/ντής Δημοσίων Σχέσεων και ΕΚΕ.  

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας