Εταιρείες

Η Allianz Ελλάδος στηρίζει το Navarino Challenge

Η Allianz Ελλάδος, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στήριξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ως επίσημος χορηγός, την κορυφαία διοργάνωση Navarino Challenge. Μια διοργάνωση, όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας τρέχουν χωρίς  χρονόμετρα, μεταφέροντας σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και της άσκησης.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε και πάλι στη Μεσσηνία. Για μία ακόμη χρονιά ο Ελληνοαμερικανός Dean (Κωνσταντίνος) Karnazes, ένας εκ των κορυφαίων υπερμαραθωνοδρόμων στον κόσμο, ήταν πρεσβευτής του «Navarino Challenge».

«Οι διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού, όπως το Navarino Challenge, αλλά και η Ελλάδα κυρίως, χρειάζονται στο πλευρό τους εταιρείες σαν την Allianz που μπορούν να στηρίζουν τις πρωτοβουλίες αυτές και να προωθούν παράλληλα και οι ίδιες το μήνυμα της άθλησης για όλους! Στη φετινή διοργάνωση, πολύ θετική εντύπωση μου έκανε όχι μόνο η πολύ δυνατή και πολυπληθής Running Team της Allianz, αλλά και το γεγονός ότι αγκάλιασε και άλλες δραστηριότητες όπως το άθλημα boccia, δείχνοντας πόσο ευαισθητοποιημένη είναι ως εταιρεία στον Παραολυμπιακό Αθλητισμό», δήλωσε ο Dean Karnazes.

Το πρόγραμμα του Navarino Challenge, ακόμα πλουσιότερο από πέρσι, περιελάμβανε κολυμβητική διαδρομή του ενός μιλίου και τρέξιμο στις διαδρομές 5, 10 και 21,1 χλμ.  με φόντο το γραφικό λιμάνι της Πύλου και την πανέμορφη Βοϊδοκοιλιά. Επίσης, δεν έλειψαν και οι ειδικές διαδρομές του μισού μιλίου στην κολύμβηση και 1 χλμ. στο τρέξιμο για τα παιδιά. Στις διαδρομές του Navarino Challenge συμμετείχαν και 44 εκπρόσωποι της Allianz από το ανθρώπινο δυναμικό και το Δίκτυο Πωλήσεων στηρίζοντας έμπρακτα τα μηνύματα του Navarino Challenge. Παράλληλα, ένα ακόμα άθλημα, το boccia, παρουσιάστηκε με τη συμβολή της Allianz Ελλάδος και τη συμμετοχή του χρυσού Παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη, ενώ δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε αυτό ο Κωνσταντίνος (Dean) Καρνάζης και ο Δις Αργυρός Ολυμπιονίκης στο taekwondo Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η κ. Φιλίππα Μιχάλη, Εντεταλμένη Σύμβουλος & Γενική Διευθύντρια της Allianz Ελλάδος, βράβευσε τον κ. Περικλή Ιακωβάκη, Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 400μ με εμπόδια, για τη συνολική του πορεία στον αθλητισμό (φωτ.).

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας