Εταιρείες

Η AIG για τις πρόσφατες εξελίξεις

Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στη χώρα, o κ. Giuseppe Zorgno, General Manager, Greece & Cyprus AIG Europe Limited, απέστειλε, στις 30 Ιουνίου, στο δίκτυο Συνεργατών της Εταιρείας την παρακάτω επιστολή:

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων στην Ελλάδα, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι ανάγκες των ασφαλισμένων, των συνεργατών και των εργαζομένων μας παραμένουν πρωταρχικό μας μέλημα. Καθώς η Ελλάδα είναι μια σημαντική αγορά για την AIG και εσείς ένας σημαντικός συνεργάτης μας, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τα ίδια επίπεδα υπηρεσιών που αναμένετε από εμάς.

Η AIG δεσμεύεται να καταβάλει όλες τις εκκρεμείς και νέες αποζημιώσεις όπως επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία, αλλά και να συνεχίσει να παρέχει ασφαλιστική κάλυψη στους ασφαλισμένους της. Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο των πρόσφατων εξελίξεων στην καθημερινή μας λειτουργία και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε και εργαζόμαστε εντατικά για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Η ασφαλιστική κάλυψη των συμβολαίων της AIG στην Ελλάδα παρέχεται από την AIG Europe Limited, έναν οικονομικά ισχυρό οργανισμό με έδρα στο Λονδίνο και Υποκατάστημα στην Ελλάδα, το οποίο αντιπροσωπεύεται νόμιμα από την AIG Ελλάς Α.Ε. H AIG Europe Limited εποπτεύεται από το Prudential Regulation Authority του Ηνωμένου Βασιλείου και από την Τράπεζα της Ελλάδος σε θέματα προστασίας καταναλωτή.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, αλλά και να επισκεφτείτε το website μας, www.aig.com.gr, το οποίο θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Εάν έχετε ερωτήματα από πελάτες σας, μπορείτε να τους ζητήσετε να επικοινωνήσουν μαζί μας απευθείας ή να επισκεφτούν το website μας.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας