Διαμεσολαβούντες

Η ΠΟΑΔ απαντά για τις διαγραφές

Απαντώντας σε δημοσιεύματα σχετικά με τη διαγραφή του ΣΑΠΒΕ και τη μη συμμετοχή της  Ένωσης Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης λόγω οφειλών στη Γενική Συνέλευση της ΠΟΑΔ, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εξέδωσε στις 20 Ιανουαρίου την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), με τη συνεχή παρουσία της και τις παρεμβάσεις της σε όλα τα επίπεδα, στα 30 χρόνια ύπαρξης της, έχει συμβάλει στην αναβάθμιση του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και την προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των Μελών της.

Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να πλησιάσει τα Σωματεία σε όλη την Ελλάδα, απόδειξη αυτού αποτελεί η επίσκεψη του Προέδρου στις Σέρρες, η πρόσφατη Γενική Συνέλευση στην Κοζάνη, οι συζητήσεις για ένταξη δύο ακόμα Σωματείων στη δύναμή της και η εκπροσώπηση στο σημερινό Δ.Σ. των Σωματείων της Πάτρας, της Κοζάνης και των Σερρών.

Παράλληλα είναι υποχρεωμένη να τηρεί το Καταστατικό, γεγονός που οδηγεί και σε δυσάρεστες αποφάσεις, όπως η πρόσφατη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης περί διαγραφής του ενός Σωματείου της Θεσσαλονίκης, (ΣΑΠΒΕ), και η μη συμμετοχή  της Ένωσης Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης λόγω οφειλών.

Η παρουσία όλων των Σωματείων είναι απαραίτητη, όπως απαραίτητη είναι και η συμμετοχή των Διαμεσολαβούντων στα Σωματεία τους, ώστε ενωμένη η Διαμεσολάβηση να αντιμετωπίσει τα δύσκολα προβλήματα που ορθώνονται μπροστά της.

 

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας