Εταιρείες

Η ΟΑΣΕ συμμετέχει στην απεργία της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου 2016

Η ΟΑΣΕ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ: την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα  11.00 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως (προσυγκέντρωση ΟΑΣΕ στην Μαυροματαίων & Λ. Αλεξάνδρας), διεκδικώντας:

  • την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών,
  • την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
  • την κατάργηση του νομικού πλαισίου που προωθεί την φτηνή, ευέλικτη, μερική και ανασφάλιστη εργασία
  • την αποκατάσταση, υπεράσπιση  και  διεύρυνση των εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, που υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας κ.κ. Χρήστος Παπαδόγιαννης και Μανώλης Χατζάκης, «η σημερινή Κυβέρνηση, συνεχίζοντας με συνέπεια την ολομέτωπη επίθεση των προηγούμενων κυβερνήσεων, έχει υιοθετήσει την μνημονιακή πολιτική και τα άγρια αντεργατικά μέτρα της, ως τη μόνη λύση στα προβλήματα της χώρας. Διαλύει την οικονομία, την παραγωγή και τους εργαζόμενους του τόπου μας.

Όλοι μαζί πρέπει να αντισταθούμε σ’ αύτη την αντιλαϊκή λαίλαπα μέτρων που εξαθλιώνουν τον εργαζόμενο, οδηγούν τον άνεργο στην απόγνωση, διώχνουν από τη χώρα τη νέα γενιά, καθιστούν τους συνταξιούχους από απόμαχους της δουλειάς απόμαχους της ζωής και να δώσουμε ηχηρή απάντηση με την παρουσία μας στην 24ωρη Γενική Απεργία και στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνουν  η ΓΣΕΕ και τα  Συνδικάτα».   

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας