Διαμεσολαβούντες

Η αστική ευθύνη και η νομική προστασία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή

Ημερίδα με θέμα «Απαραίτητο εργαλείο για κάθε Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή η Αστική Ευθύνη & η Νομική του Προστασία» διοργανώνει ο ΠΣΑΣ, την  Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 15:00 έως 17:00, στο Εθνικό και Ιστορικό Μουσείο Αθηνών, Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, (Πλατεία Κολοκοτρώνη, Σταδίου 13).

Η Ημερίδα, στην οποία καλούνται όλοι οι κλάδοι της διαμεσολάβησης (η είσοδος είναι ελέυθερη), διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Π.Σ.Α.Σ να προσφέρει με κάθε τρόπο και δυνατότητα, οφέλη και εφόδια στο έργο του επαγγελματία Ασφαλιστικού Συμβούλου. Στόχος είναι η αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που ενδέχεται να παρουσιαστούν, σε κάθε συνετό και επιτυχημένο επαγγελματία, σε μια εποχή που η Διαμεσολάβηση στο σύνολό της διάγει σοβαρά προβλήματα και προκλήσεις.

Η Ημερίδα διοργανώνεται, για πρώτη φορά, με κοινή παρουσία του εκπροσώπου διαχείρισης του Ομαδικού Συμβολαίου Αστικής Ευθύνης Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή (Lloyd’s, Καραβίας & Συνεργάτες), σε συνδυασμό με το Ομαδικό Συμβόλαιο Νομικής Προστασίας, από την DAS HELLAS.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, στο σύνολο τους, ως καταξιωμένοι επαγγελματίες της Διαμεσολάβησης, έχουν αφουγκραστεί τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς, που σε συνεχή διαβούλευση και επικοινωνία έχουν διατυπώσει ως πόρισμα, την ανάγκη διασφάλισης της επαγγελματικής δραστηριότητας μας από τους σύγχρονους και αυξημένους κινδύνους της Ασφαλιστικής Αγοράς και της Ελληνικής οικονομίας.

Με σκοπό αυτή την αδήριτη ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία, διοργανώνουμε αυτή την Ημερίδα, που σκοπό έχει να σε ενημερώσει αναλυτικά για τους δύο βασικούς πυλώνες διασφάλισης της επαγγελματικής δραστηριότητας, της Αστικής Ευθύνης και της Νομικής Προστασίας».

Με το πέρας της Ημερίδας θα ακολουθήσει ελεύθερη περιήγηση των Διαμεσολαβούντων στο Μουσείο. 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας