Διαμεσολαβούντες

Ημερίδα «Επιχειρηματικών Κινδύνων» από την Globalnet

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Ημερίδα «Επιχειρηματικών Κινδύνων» διοργάνωσε η Globalnet, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της για παροχή σύγχρονων υπηρεσιών διαμεσολάβησης στους συνεργάτες της, που επιλέγουν τη συνέργεια και την υποστήριξη τους μέσω μίας από τις μεγαλύτερες μεσιτικές ασφαλιστικές επιχειρήσεις.

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν σύγχρονοι τρόποι επιτυχούς προσέγγισης του υποψήφιου επιχειρηματικού πελάτη, τόσο από τη Διευθύντρια Πωλήσεων της εταιρείας, κα Ελίνα Ιωάννου, όσο και από την εκπρόσωπο της Κοινότητας ΙΧΟΣ, κα Λάουρα Σταυρίδου.

Αναλύθηκαν θέματα που αφορούν την επαγγελματική προσέγγιση του υποψήφιου Επιχειρηματικού Πελάτη, σε επίπεδο συμβουλευτικών υπηρεσιών και παρουσιάστηκαν  εργαλεία αξιολόγησης & στάθμισης των ασφαλιστικών  κινδύνων. Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως:

  • Κέντρα Αποφάσεων Επιχειρηματικών Κινδύνων και πώς επηρεάζονται.
  • Υπηρεσίες και μέθοδοι Εντοπισμού, Αξιολόγησης και Στάθμισης Κινδύνων μέσα από την Ανάλυση Αναγκών.
  • Τρόποι Μελέτης & Αξιολόγησης του ισχύοντος πλαισίου ασφάλισης μιας επιχείρησης.
  • Εργαλεία για δημιουργία συγκριτικού πλεονεκτήματος και βελτίωσης της σχέσης με τον επιχειρηματικό πελάτη, μέσα από τον εντοπισμό και την ανάλυση των αναγκών της κάθε επιχείρησης –ανάλογα με τη δραστηριότητά της.  

Μέσα από αυτή την εκδήλωση, δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους συνεργάτες της Globalnet να ενημερωθούν και να εξοικειωθούν με σύγχρονα ασφαλιστικά εργαλεία, για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του προς ασφάλιση κινδύνου , που καλούνται να προτείνουν στους επιχειρηματικούς πελάτες τους.

Σημαντικό σημείο της Ημερίδας ήταν οι ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις εκπροσώπων μεγάλων επιχειρήσεων,  που είχαν ειδικά προσκληθεί, για να παρουσιάσουν τις σημερινές  απαιτήσεις μιας σύγχρονης επιχείρησης από τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο.

Στην εισαγωγική της ομιλία η κα Ευγενία Καφφετζή, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Globalnet, επισήμανε ότι «στις σημερινές οικονομικές συνθήκες η στρατηγική διαχείρισης επιχειρηματικών κινδύνων και η καλύτερη αναγνώριση και αξιολόγηση του «κόστους» αυτών βοηθούν αποτελεσματικά στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων. Για αυτό και ο χώρος που λειτουργούμε απαιτεί βαθιές τεχνικές γνώσεις σε πολλές πτυχές της δράσης μας, ειδικά για τις επιχειρηματικές ασφαλίσεις. Γνώση, δηλαδή, που προϋποθέτει σωστή ανάλυση των αναγκών του πελάτη και εντοπισμό των κινδύνων που διατρέχει αλλά και σωστή συμβουλευτική υποστήριξη. Σήμερα η στρατηγική μας είναι να προσεγγίζουμε την συνέργεια και συνεργασία με ένα διαφορετικό, ανοικτό τρόπο και για αυτό ανοίγουμε τα χαρτιά μας και προσπαθούμε για την μεταφορά γνώσης και εξοικείωσης σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα όπως είναι οι επιχειρηματικές ασφαλίσεις».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας