Διεθνή

Επιστροφή σε παλιές συνήθειες: οι φίλοι θα την λένε ξανά ΝΝ!

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι προετοιμασίες της ING για το σχέδιο αποεπένδυσης από τις ασφαλιστικές εργασίες στην Ευρώπη, μέσω δημόσιας προσφοράς (IPO), βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μια σχετική συναλλαγή έχει προγραμματιστεί για το 2014, ανάλογα βέβαια και με τις συνθήκες της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, η ING Insurance ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επαναφέρει το brand «ΝΝ», ως τη νέα της ταυτότητα.  

Αν και ανακοινώθηκε το brand που θα έχει η εταιρεία στο μέλλον, η επιχειρησιακή διαδικασία rebranding θα πάρει χρόνο και θα ξεκινήσει μόνο αφού η ING Insurance θα έχει ξαναβγεί στην αγορά. Στο μεταξύ, οι επιχειρηματικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των ING Insurance, ING Investment Management και η Nationale – Nederlanden θα συνεχίσουν να λειτουργούν υπό την ισχύουσα ονομασία τους.

O κ. L. Friese, αντιπρόεδρος της ING Insurance, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ανακοινώνουμε σήμερα το «ΝΝ», ως το μελλοντικό μας όνομα και brand. Χτίζουμε μια νέα εταιρεία που συνενώνει 3 ηγετικά ευρωπαϊκά ασφαλιστικά και επενδυτικά εμπορικά σήματα σε ένα και σημαντικό.  Παρά το γεγονός ότι το NN είναι ένα νέο εμπορικό σήμα, βασίζεται σε μια πλούσια κληρονομιά. Επειδή θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στους πελάτες μας στις διαφορετικές αγορές που έχουμε παρουσία, θα προσθέσουμε στο σήμα ΝΝ την περιγραφή της τοπικής επιχείρησης σε κάθε διαφορετική χώρα. Η ING Investment Management θα ονομάζεται NN Investment Partners. Αυτό θα υπογραμμίζει την ξεχωριστή επιχειρηματική υπόσταση αλλά θα παραμένει σαφές ότι η εταιρεία ανήκει στο ίδιο εμπορικό σήμα. Είμαστε μια εταιρεία για το μέλλον:NN».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας