Εκπαίδευση

Ελκυστικό για νέα στελέχη και ευκαιρία ανέλιξης για υφιστάμενα το Μεταπτυχιακό Μάστερ του ΕΙΑΣ με το ALBA

Ξεκίνησαν οι εγγραφές (μέχρι 11 Δεκεμβρίου 2015) του δεύτερου κύκλου του μεταπτυχιακού προγράμματος Master of Science (MSc) σε Insurance Risk Management (IRM).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που υλοποιεί, εδώ και ένα έτος, το ΕΙΑΣ σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, έχει λάβει εξαιρετικά σχόλια από τους σπουδαστές.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα, που θα ξεκινήσει στις 18 Ιανουαρίου 2016 και θα διαρκέσει 18 μήνες, απευθύνεται: α) σε μεσαία και ανώτερα στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ασφαλειών και χρειάζονται συστηματοποίηση των γνώσεων/δεξιοτήτων τους στην διαχείριση ασφαλιστικών υπηρεσιών και ταυτόχρονα προσδοκούν την ανάπτυξή τους σε αποδοτικούς Managers ασφαλιστικών εταιριών, και β) σε νέους πτυχιούχους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην ασφαλιστική βιομηχανία και προσδοκούν την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων για την επιτυχημένη διαχείριση ασφαλιστικών υπηρεσιών και εταιριών στον κλάδο των ασφαλειών.

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το 18μηνο αυτό μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι διάρκειας 364 ωρών διδασκαλίας, με 4ωρη διδασκαλία δύο απογεύματα την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη 18:00-22:00). Κάθε δίμηνο διδάσκονται δύο πλήρη μαθήματα 28 ωρών το καθένα και ακολουθεί 3ωρη γραπτή εξέταση σε κάθε μάθημα. Η διδασκαλία των συνολικά 16 μαθημάτων ολοκληρώνεται σε 7 δίμηνα (από τις αρχές Ιανουαρίου 2016 έως τα τέλη Απριλίου 2017) και γίνεται στην αγγλική γλώσσα.

Οι διδάσκοντες του Προγράμματος είναι κυρίως Πανεπιστημιακοί Καθηγητές και Kαθηγητές του ALBA, όλοι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου σπουδών, με υψηλή εξειδίκευση στο διδακτικό αντικείμενο ευθύνης τους. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου ΑLBA, στην οδό Ξενίας 6-8, Πλ. Μαβίλη (στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).

Μετά το τέλος της διδασκαλίας όλων των μαθημάτων και εντός του διμήνου Μαϊου-Ιουνίου 2017, οι φοιτητές υποχρεούνται είτε να κάνουν δίμηνη πρακτική άσκηση (internship) σε ασφαλιστική εταιρία (όσοι δεν εργάζονται) είτε να κάνουν ένα thesis σε project που θα τους ανατεθεί (όσοι ήδη εργάζονται).

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ALBA είναι πλήρως πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα διεθνώς από την NEASC (την Επιτροπή Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ένωσης Σχολείων και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ). Το νέο αυτό Master of Science θα ενταχθεί και στη διαδικασία αναγνώρισης από τον οργανισμό πιστοποίησης EPAS-EFMD.

Οι Αιτήσεις Εγγραφής των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015.

Έναρξη Μαθημάτων:  Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, που δεν εργάζονται, προσφέρεται η μοναδική ευκαιρία να απορροφηθούν για να εργαστούν σε ασφαλιστικές εταιρίες μέσω 6μηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης (internship). 

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας