Διαμεσολαβούντες

Εκπαιδευτική ημερίδα διοργανώνουν οι Συντονιστές στις 13 Φλεβάρη

Ο ΠΣΣΑΣ διοργανώνει Εκπαιδευτική Ημερίδα στις 13/2/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ και με τίτλο “LEADERS Growing LEADERS”.

Η συγκεκριμένη Εκπαιδευτική Ημερίδα είναι η τρίτη κατά σειρά η οποία πραγματοποιείται με βασικό εισηγητή από την GAMA International και η πρώτη από την ίδρυση της GAMA HELLAS.

Βασικός ομιλητής θα είναι o κ. Quincy M. Crawford, διακεκριμένος και πολύπειρος εισηγητής της GAMA, Διεθνή Οργανισμού που ειδικεύεται στην εκπαίδευση στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Στο δεύτερο μέρος της Ημερίδας θα γίνουν παρουσιάσεις από διακεκριμένους Συντονιστές με μακροχρόνια συμμετοχή στα συνέδρια της GAMA.

Πιο συγκεκριμένα:

  • O κ. Παναγόπουλος Κωνσταντίνος θα αναπτύξει το θέμα «Σύγχρονη διοίκηση Γραφείου Πωλήσεων»
  • Ο κ. Σταυράκης Νικόλαος το θέμα «Ηγεσία – Βασικές αρχές και πρακτικές»
  • Ο κ. Φλόκας Κωνσταντίνος το θέμα «Από το μηδέν στα 1,2 εκ. πρωτοετείς προμήθειες σε 8 χρόνια»

Θα προηγηθεί εισήγηση του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου, Πρόεδρου της GAMA HELLAS, με θέμα «Ζήστε μία ζωή με νόημα και σκοπό».

Ο κ. Τοζακίδης Γιάννης θα παρουσιάσει τα οφέλη της εγγραφής στην GAMA INTERNATIONAL – HELLAS.

Στον χώρο της ημερίδας, σε ειδικό γραφείο θα παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής στην GAMA HELLAS.

Στην αρχή της Ημερίδας έχουν κληθεί να απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Κ.Ε.Ε.Ε & Ε.Β.Ε.Α., Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Ε.Ε.Α., και ο κ. Ιωάννης Καντώρος, Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων & Marketing Interamerican.

Η έναρξη της ημερίδας θα γίνει από τον πρόεδρο του ΠΣΣΑΣ, κ. Δημήτρη Γαβαλάκη, με σύντομη αναφορά στους στόχους του Συνδέσμου.

Μεγάλοι Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες ING και INTERAMERICAN. Την Ημερίδα στηρίζουν επίσης οι εταιρείες InternationalLife και MetLife ως Χορηγοί. Τέλος, υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες ΑΤΕ Ασφαλιστική, Εθνική, Ευρωπαϊκή Πίστη, AIG, Eurolife ERB Ασφαλιστική, Prime INSURANCE, Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα.

Για να ενημερωθείτε για το κόστος συμμετοχής αλλά και τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου (210 9242707 & 210 9221573, υπεύθυνη: κα Ρούλα Τσεκουρλούκη, γραμματεία ΠΣΣΑΣ).

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας