Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Οι δύο νέες ενότητες του EDI

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) ανταποκρινόμενο στις νέες προκλήσεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας και εμπνεόμενο από τη ιδέα της δια βίου μάθησης, υλοποιεί ήδη από τον Μάρτιο 2014 το νέο, πλήρως επανασχεδιασμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλιστικών σπουδών «Executive Development in Insurance (EDI) 2014 – Ανάπτυξη Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων».

Το ΕΙΑΣ δίνει τη δυνατότητα στα ενδιαφερόμενα Στελέχη να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα αυτό και κατά ενότητες. Οι ενότητες έχουν και τη μορφή Σεμιναρίων αναλόγου διάρκειας, όπου παρέχεται βεβαίωση του ΕΙΑΣ για την επιτυχή παρακολούθησή τους.

Οι δύο επόμενες -συναφείς- ενότητες αναφέρονται σε MANAGEMENT (30 ώρες) [Ρόλος, Σημασία & Βασικές Λειτουργίες του Management, Άσκηση Ηγεσίας – Leadership και Coaching, Διοίκηση Επιχειρησιακής Aπόδοσης (ΔΕΑ) και Balanced Scorecard, Ολική Ποιότητα στο Management, Project Management, Stress Management και Αντιμετώπιση Κρίσεων] και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (20 ώρες) [Βασικές Αρχές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Οργανωσιακή Συμπεριφορά / Οργάνωση και Στοχοθεσία, Εργασιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά, Συναισθηματική Νοημοσύνη] και θα διεξαχθούν σε δέκα 5ωρα μαθήματα.                     

Οι Αιτήσεις των υποψηφίων, μαζί με την καταβολή των διδάκτρων, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Περισσότερα εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας