Εταιρείες

ΕΑΕΕ: Ενημερωτική Συγκέντρωση για την Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών και Ιατρών

Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης & Επαγγελματικών Ευθυνών, κατά την τελευταία της συνεδρίαση αποφάσισε τη διοργάνωση συγκέντρωσης των στελεχών των Κλάδων Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών των Ασφαλιστικών Εταιρειών – Μελών της Ενώσεως, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν θέματα σχετικά με:

  • την Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών, με εισηγητή τον κ. Δημήτρη Μάνο, Μέλος της Επιτροπής, και
  • την Αστική Ευθύνη Ιατρών, με εισηγητές την κα Ισμήνη Βαρσάνη, Μέλος της Επιτροπής, και τον Δικηγόρο, κ. Δημήτρη Βούτσινο.

Σκοπός της συγκέντρωσης, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο που υπογράφει ο Πρόεδρος Επιτροπής Αστικής Ευθύνης, Επαγγελματικών Ευθυνών, κ. Giuseppe Zorgno, θα είναι πέραν της παρουσίασης των δύο κλάδων (νομοθετικό καθεστώς, εφαρμογή στην πράξη, στατιστικά στοιχεία, παραδείγματα δικαστικών ή εξώδικων διακανονισμών) να προκληθεί διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των αρμοδίων στελεχών των εταιρειών, με προφανή τα οφέλη υπέρ όλων.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ελαφρύ cocktail.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 και ώρα 3 μ.μ.–5 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης (Ξενοφώντος 10, 3ος όροφος).

Οι ενδιαφερόμενοι να την παρακολουθήσουν θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 στην κα Χαρούλα Ανέστη, τηλ.: 210 3334 117, fax: 210 3334 147, e.mail: [email protected]).

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας