Εταιρείες

Διακρίσεις για την Interamerican στα Social Media Awards 2014

GOLD διάκριση για την παρουσία του brand Αnytime σε συνεργασία με το Digital Agency Solid Digital και SILVER διάκριση για την παρουσία του brand Interamerican σε συνεργασία με το Digital Agency XPLAIN κατέκτησε η Interamerican στα Social Media Awards 2014, που διοργάνωσε πρόσφατα για δεύτερη χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications.

Με τον νέο θεσμό Social Media Awards 2014 αξιολογούνται, αναδεικνύονται και επιβραβεύονται οι πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες στα social media των brands και των agencies που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Στο φετινό διαγωνισμό υπήρξαν 420 υποψηφιότητες σε 11 μεγάλες κατηγορίες και 67 υποκατηγορίες.

Σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Interamerican σημειώνει ότι «οι εν λόγω διακρίσεις για την Interamerican υπογραμμίζουν την επιτυχημένη on line παρουσία της στον δυναμικά αναπτυσσόμενο χώρο των Social Media και ενισχύουν ακόμη περισσότερο το εταιρικό όραμα για την υιοθέτηση συγχρόνων τεχνολογικών μέσων με σκοπό η εταιρεία να είναι άκρως ανταγωνιστική και να παραμένει πάντα για τους πελάτες και το κοινό της μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή στη νέα ψηφιακή εποχή».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας