Εταιρείες

Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων της Εθνικής ο κ. Γιώργος Ζαφείρης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής αποφάσισε την τοποθέτηση του κ. Γιώργου Ζαφείρη στη θέση του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας, από την 1η Φεβρουαρίου 2014.

Ο κ. Ζαφείρης ξεκίνησε την καριέρα του, το 1986, στην ING-Nationale Nederlanden και το 1993 ανέλαβε θέση agency manager. Το 2003 του ανατέθηκε διοικητική θέση στην ING Ελλάδος, ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων.  Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός και είναι κάτοχος Master in Business Administration από το Kingston University.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σπύρος Μαυρόγαλος, στα πλαίσια της ανάληψης των καθηκόντων του κ. Ζαφείρη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Αποτελεί σημαντική ενδυνάμωση της διοικητικής ομάδας της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας της χώρας η έλευση του κ. Ζαφείρη, καταξιωμένου στελέχους με πολύχρονη εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά. Προσδοκούμε πολλά από την εμπειρία και τεχνογνωσία του κ. Ζαφείρη σε μία περίοδο κατά την οποία η Εθνική Ασφαλιστική, με την ηγετική θέση που κατέχει στον κλάδο, επιχειρεί να συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό, τον πελάτη και τα παραγωγικά της δίκτυα».   

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας