Διαμεσολαβούντες

Ανανεωμένη διάθεση και δυναμικοί στόχοι για την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Μια ιδιαίτερα καλή πορεία παρουσίασε η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. κατά το 1ο εξάμηνο του 2013, με κέρδη προ φόρων κατά 11% αυξημένα από την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

Ωστόσο, οι άνθρωποί της δεν εφησυχάζουν καθώς, όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Εταιρείας, είναι σαφές ότι, για να προχωρήσει η εταιρεία μπροστά απαιτείται επαναπροσδιορισμός και εγρήγορση, ώστε να μπορεί να αφουγκράζεται τις σημερινές ανάγκες των πελατών της, να προβλέπει τις αυριανές και να προσφέρει υπηρεσίες που δημιουργούν πραγματική αξία.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς στην ενίσχυση και βελτίωση των συστημάτων της, ενώ παράλληλα σχεδιάζει την εφαρμογή νέων πρακτικών που στοχεύουν στην επίτευξη του βασικού της στόχου που δεν είναι άλλος από το να βρίσκεται με συνέπεια κάθε στιγμή δίπλα στους πελάτες της.

Στην κατεύθυνση αυτή η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες εγκαινίασε πρόσφατα το νέο της e-newsletter, “the broker’s view”, και, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία αλλά και τις συνεργασίες της, προσδοκά να δημιουργήσει ένα νέο, σύγχρονο κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες της, ενημερώνοντάς τους για θέματα και εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς που επηρεάζουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Η κα Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, σημείωσε σχετικά: «Το σημαντικό, στους καιρούς που ζούμε, είναι να αφουγκραζόμαστε τους πελάτες μας και να απαντάμε στις ανάγκες τους με τον καλύτερο τρόπο, παρέχοντάς τους όχι μόνο τις υψηλού επίπεδου υπηρεσίες μας, αλλά και χρήσιμη ενημέρωση για το ασφαλιστικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας