Εταιρείες

ΑΙΓΑΙΟΝ: Νέα εφαρμογή για την υποστήριξη των συνεργατών της

Η AIGAION από τις 11 Απριλίου 2013 θέτει στη διάθεση των συνεργατών της μία νέα σημαντική εφαρμογή για την άμεση “live” παρακολούθηση των Ταχυπληρωμών των συμβολαίων τους. 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, οι συνεργάτες της θα έχουν πλέον τη δυνατότητα, ανά πάσα στιγμή, μέσα από μια απλή και πρακτική εφαρμογή να ελέγχουν το στάδιο της πορείας των ταχυπληρωμών τους, είτε συνολικά είτε ακόμα για μια συγκεκριμένη περίπτωση. Επιπλέον, θα έχουν στη διάθεσή τους ιστορικό αρχείο από την έναρξη εφαρμογής του συστήματος των Ταχυπληρωμών.

Το μενού της νέας εφαρμογής προσφέρει τη δυνατότητα να βλέπουν στην οθόνη και να εκτυπώνουν, αν επιθυμούν, καταστάσεις για όλες τις Εισπραγμένες και Ανείσπρακτες Ταχυπληρωμές καθώς επίσης και τα Άκυρα Συμβόλαια. 

Οι καταστάσεις αναφέρουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν σε κάθε ταχυπληρωμή (π.χ. στοιχεία του ασφαλιστηρίου, ασφάλιστρα, προθεσμίες/ημερομηνίες πληρωμών σε πραγματικό χρόνο κ.λπ.), ώστε να τους διευκολύνουν στη διαχείρισή των εισπράξεων.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα να αναζητήσουν άμεσα οποιαδήποτε συγκεκριμένη Ταχυπληρωμή, οπότε το σύστημα τους παρέχει άμεσα όλη τη σχετική πληροφόρηση που αφορούν στην είσπραξη των ασφαλίστρων και στο συγκεκριμένο πελάτη τους.

Με τις επιλογές και πληροφορίες που παρέχει η νέα αυτή εφαρμογή της ΑΙΓΑΙΟΝ στους συνεργάτες της έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν και από τη δική τους πλευρά, ώστε με την κατάλληλη επικοινωνία να διασφαλίζουν την εξόφληση των ασφαλίστρων των πελατών τους, πράγμα που είναι το ζητούμενο όλων των πλευρών.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας