Εκπαίδευση

Το θανατηφόρο Τροχαίο Ατύχημα

Αυτό είναι το θέμα του διαδικτυακού σεμιναρίου που διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016,  ώρα: 17:00 – 19:00, το ΕΙΑΣ σε συνεργασία με το Insurance Webinars και εισηγήτρια την κα Πένη Σαριδάκη, Δικηγόρο με εξειδίκευση στις διαφορές του Ασφαλιστικού Δικαίου.

Σκοπός του webinar είναι η  ανάλυση  και  ενημέρωση  αναφορικά  µε  το νομικό πλαίσιο που ρυθμίζει τα της ευθύνης αλλά και της αποζημίωσης σε περίπτωση  θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, όπως και την πρόσφατη νομολογία επί σχετικών ζητημάτων  με σκοπό  τον αποτελεσματικό  χειρισμό, έλεγχο και διαχείριση των  σχετικών  ασφαλιστικών  περιπτώσεων.

Το webinar απευθύνεται σε στελέχη, υπαλλήλους ασφαλιστικών επιχειρήσεων, διακανονιστές ζημιών αλλά και στους εργαζόμενους στο τμήμα Νομικών Υπηρεσιών των ασφαλιστικών εταιρειών, που ασχολούνται με την αξιολόγηση της ασφαλιστικής περίπτωσης αλλά και τον χειρισμό των ασφαλιστικών απαιτήσεων. Απευθύνεται επίσης σε όλους όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου, ενώ θα είναι και ιδιαιτέρως χρήσιμο σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

Περισσότερα εδώ

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας