Τα 85 χρόνια της στην ελληνική αγορά γιορτάζει η Groupama Φοίνιξ

178

Με ένα μεγάλο διαγωνισμό που δίνει τη δυνατότητα σε 85 τυχερούς να κερδίσουν έκπτωση αξίας 85 ευρώ στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου τους γιορτάζει η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική τα 85 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα.

Όπως μας πληροφορεί σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας η συμμετοχή στην εορταστική κλήρωση για την έκπτωση των 85 ευρώ στην ασφάλιση αυτοκινήτου γίνεται με απλή και ασφαλή διαδικασία, μέσω ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα www.85chronia.gr. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 22 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2013, ενώ η κλήρωση των 85 νικητών θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου 2013. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκπτωση ισχύει τόσο για νέα συμβόλαια στη Groupama Φοίνιξ, όσο και για ισχύοντα συμβόλαια κατά την επόμενη ανανέωσή τους.

Στο ίδιο δελτίο σημειώνεται ότι με το διαγωνισμό αυτό, η Groupama Φοίνιξ γιορτάζει την αδιάκοπη λειτουργία της στη χώρα από το 1928, ενώ από το 2007, είναι θυγατρική του ισχυρού ασφαλιστικού και τραπεζικού ομίλου Groupama, που γεννήθηκε το 1900 στη Γαλλία και δραστηριοποιείται σήμερα σε 12 χώρες. Μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά, η Groupama Φοίνιξ παρέχει αξιόπιστες, υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες σε 327.000 πελάτες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Το 2012 κατέβαλε αποζημιώσεις ύψους €137 εκατ., ενώ ο δείκτης φερεγγυότητάς της έφτασε το 234,7% μετά από φόρους.

Προηγούμενο άρθροEAEE: Εφιστά την προσοχή στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
Επόμενο άρθροMetLife: Σύσκεψη της Περιφέρειας Ανατολικής & Νότιας Ευρώπης