Εταιρείες

Συνεργασία του Ομίλου Σφακιανάκη με την Ιnteramerican για την ασφάλιση αυτοκινήτων

O Όμιλος Σφακιανάκη και η Ιnteramerican ανακοίνωσαν την έναρξη πρότυπης συνεργασίας στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια του πανελλαδικού συνεδρίου πωλήσεων του Ομίλου Σφακιανάκη, που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της Ιnteramerican, παρουσιάστηκε το πλαίσιο του «Σφακιανάκης Insurance», μιας συνεργασίας πρωτοποριακής για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, που περιλαμβάνει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ειδικά σχεδιασμένα από την Ιnteramerican για τον Όμιλο Σφακιανάκη.

Όπως αναφέρθηκε, τα συγκεκριμένα προγράμματα ασφάλισης αφορούν στις μάρκες που αντιπροσωπεύει εμπορικά στη χώρα μας ο Όμιλος Σφακιανάκη. Πρόκειται για προγράμματα που λαμβάνουν υπ’ όψιν τα πλεονεκτήματα των μοντέλων, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στα  προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά συστημάτων οδικής ασφάλειας. Επιπλέον, η συνεργασία των δύο Ομίλων περιλαμβάνει την επανεκπαίδευση για την επαναπιστοποίηση του Δικτύου Πωλήσεων του Ομίλου Σφακιανάκη από το οργανωμένο και αναγνωρισμένο Κέντρο Εκπαίδευσης της Ιnteramerican.

Η εν λόγω συνεργασία σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Executive Insurance Brokers, θυγατρική εταιρεία μεσιτείας ασφαλίσεων του Ομίλου Σφακιανάκη, και την Ιnteramerican.

Τα προγράμματα εκ μέρους της Ιnteramerican παρουσίασε ο Π. Κούβαλης, Διευθυντής Underwriting Αυτοκινήτου, ενώ τα στελέχη του Ομίλου Σφακιανάκη Δ. Παναγόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Λιανικής, και Π. Ανωγιάτης, Γενικός Διευθυντής της Executive Insurance Brokers, παρουσίασαν τον απολογισμό των ασφαλιστικών εργασιών 2013-2016, με έμφαση στην ενιαία εμπορική πολιτική αμοιβών, τα κίνητρα πωλήσεων και την αυξανόμενη διείσδυση ασφαλίσεων. ‘Όπως τονίστηκε, η συνεργασία Ιnteramerican – Ομίλου Σφακιανάκη απηχεί τη στρατηγική συμπράξεων που ακολουθούν οι δύο επιχειρήσεις, σε μια εποχή που αυτές είναι απαραίτητες και αποδίδουν ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στον πελάτη.

Στη φωτ. από αριστερά, οι κ.κ. Π. Κούβαλης, Διευθυντής Underwriting Αυτοκινήτου Ιnteramerican, Σ. Αρβανιτάκη, στέλεχος Διεύθυνσης Πρακτορειακού Δικτύου Ιnteramerican, Μ. Μοσχονάς, Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου Ιnteramerican, Δ. Παναγόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Λιανικής Ομίλου Σφακιανάκη, Γ. Βαλαής, Γεν. Διευθυντής Ιnteramerican Βοήθειας, Π. Ανωγιάτης, Γεν. Διευθυντής Executive Insurance Brokers, Γ. Κουκουμέλης, CFO Ομίλου Σφακιανάκη.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας