Σεμινάριο για την εξυπηρέτηση πελατών εταιρειών οδικής βοήθειας διοργανώνει το ΕΙΑΣ

250

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας δεκαοκτώ (18) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, 16:00 – 20:15
  • Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, 09:00 – 15:45
  • Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, 16:00 – 20:15

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κα Ράνια Τσάβαλου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκπαίδευσης και Ψυχικής Υγείας.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε υπαλλήλους οι οποίοι εργάζονται σε κέντρα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (call center) Εταιρειών Οδικής Βοήθειας αλλά και στο πλήρωμα των αυτοκινήτων των Εταιρειών Οδικής Βοήθειας, που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν, διευρύνουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες και οι εκπαιδευόμενοι να αφομοιώσουν συγκεκριμένα εργαλεία που να μπορούν να αξιοποιήσουν άμεσα στην καθημερινότητά τους. 

Η  καλή εξυπηρέτηση πελατών είναι ότι σημαντικότερο, καθώς είναι αυτή που δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι παρόμοιων προϊόντων και υπηρεσιών. Τα στελέχη θα αντιληφθούν ότι καλή εξυπηρέτηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δίνω στον πελάτη αυτό που θέλει. Ο τρόπος, όμως, που τελικά θα εξυπηρετήσουν παίζει μεγάλο ρόλο για το εάν ο πελάτης θα μείνει ικανοποιημένος παρόλο που δεν πήρε τελικά αυτό που ζητούσε. Επίσης είναι σημαντικό να κατανοηθεί η διαφορά μεταξύ διεκπεραίωσης των εργασιών και εξυπηρέτησης.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Προηγούμενο άρθροΔιεύρυνση συνεργασίας Interamerican- Αττικών Διαδρομών
Επόμενο άρθροΑναπλ. Δ/ντρια Ασφαλιστικών Εργασιών στην Interasco η Κων/να Σταματοπούλου