Ορίζων Ασφαλιστική: Στοχευμένες αλλαγές στα τιμολόγια ασφάλισης αυτοκινήτων

188

Σε στοχευμένες μειώσεις των ασφαλίστρων στον κλάδο αυτοκινήτου προχωράει η Ορίζων Ασφαλιστική από 1 Νοεμβρίου 2014, μετά από ενδελεχή μελέτη και αξιοποίηση των στατιστικών στοιχείων που διαθέτει. Με σταθερή δέσμευση σε μια πελατοκεντρική φιλοσοφία, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασφαλιζομένων και των διαμεσολαβούντων, προχώρησε σε μεσοσταθμική μείωση της τάξεως του 7%.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, η Ορίζων Ασφαλιστική, λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχείς μεταβολές των δεδομένων της αγοράς και του ανταγωνισμού, προχώρησε στη νέα αυτή  μείωση των τιμολογίων της για την ασφάλιση επιβατικών ιδιωτικής χρήσεως, φορτηγών ιδιωτικής χρήσεως, φορτηγών ιδιωτικής χρήσεως, αγροτικών, εκμεταλλευόμενη τις νέες σύγχρονες μηχανογραφικές της εφαρμογές που περιορίζουν το διαχειριστικό κόστος και επιτρέπουν την αρτιότερη αξιολόγηση των κινδύνων που αναλαμβάνει.

Επιπλέον, η εταιρεία εισήγαγε μια νέα παράμετρο τιμολόγησης που μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο τα ασφάλιστρα στα επιβατικά ιδιωτικής χρήσεως και ονομάζεται “έκπτωση οδηγικής εμπειρίας”,  η οποία παρέχεται στους οδηγούς-ιδιοκτήτες ηλικίας 30 έως 65 ετών, που έχουν στην κατοχή τους το δίπλωμα οδήγησης πάνω από 8 χρόνια.

Το σύνολο των διαφοροποιήσεων αυτών έχει ήδη ενσωματωθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή Agent Print.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Επιθεωρητές Πωλήσεων και με το τμήμα υποστήριξης Agent Print.

Προηγούμενο άρθροΠΣΣΑΣ: Έλλειμμα για την αγορά η μη καταγραφή της παραγωγής ανά δίκτυο διανομής
Επόμενο άρθροΤαμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης: Κανονισμός Δεοντολογίας