Νέο τιμολόγιο αυτοκινήτου από την Interasco

445

Σημαντικές βελτιώσεις στην τιμολόγηση κλάδου αυτοκινήτων, που θα ισχύουν από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, ανακοίνωσε η Interasco στους συνεργάτες της.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο προς τους συνεργάτες, που υπογράφουν οκ. Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος, Δ/ντής Πωλήσεων & Marketing , και η κα Ναταλία Γιαννιού, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πωλήσεων, «με το νέο τιμολόγιο αξιοποιούνται σε μεγαλύτερο βαθμό οι δυνατότητες που παρέχονται από το παραμετρικό σύστημα τιμολόγησης, με αποτέλεσμα να διευρύνεται το προφίλ πελατών και οχημάτων Ε.Ι.Χ. που θα απολαμβάνουν οικονομικότερο ασφάλιστρο, που μπορεί να φτάσει και πάνω από 30% σε σχέση με το προηγούμενο.

Συγκεκριμένα, οι παράγοντες που αναμορφώνονται με το νέο τιμολόγιο είναι:

 • η ηλικία του οχήματος, όπου οχήματα μέχρι και οκτώ ετών παλαιότητα θα έχουν το ανταγωνιστικότερο τιμολόγιο της αγοράς,
 • η ηλικία του οδηγού / ιδιοκτήτη, με διεύρυνση της εξαιρετικής τιμολογιακά ράντας των 30 – 45 ετών μέχρι 59 ετών,
 • το κόστος της κάλυψης των Ιδίων Ζημιών, όπου για οχήματα μέχρι και τεσσάρων ετών παλαιότητα, θα χαίρουν επιπλέον έκπτωσης της τάξης του 10%
 • η έκπτωση  στα συμβόλαια Ετήσιας Διάρκειας  που θα ανέρχεται πλέον σε 15%

και όλα αυτά σε συνδυασμό με νέες, σύγχρονες, καινοτόμες και απλουστευμένες διαδικασίες εξόφλησης ασφαλίστρων, για όλους τους Κλάδους Ασφάλισης, τόσο για νέες εργασίες όσο και για υφιστάμενες ανανεώσεις, διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σας από τα γραφεία σας:

 • Δημιουργία συστήματος EPOS στο portal της Interasco για εξόφληση ασφαλίστρων τόσο με χρεωστική όσο και με πιστωτική κάρτα. Σύντομα κοντά σας και η αντίστοιχη διευκόλυνση με MobileApplication!!
 • Εξόφληση μέχρι και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, ανάλογα με τη διάρκεια του συμβολαίου
 • Άμεση καθημερινή καταβολή των συνολικών αμοιβών / προμηθειών στον συνεργάτη».

Στην ίδια εγκύκλιο οι κ.κ. Ζαχαρόπουλος και Γιαννιού υπενθυμίζουν:

 • τις επιβραβεύσεις που ισχύουν για τους πιστούς πελάτες 17,5% αθροιστικά για τρία χρόνια καθώς και την έκπτωση μη ζημίας 7,5% για πέντε χρόνια
 • την έκπτωση 5% για κάθε επιπλέον οικογενειακό ΕΙΧ (έως 4 οχήματα)
 • την έκπτωση 5% στο συμβόλαιο ΕΙΧ για κάθε επιπλέον συμβόλαιο Υγείας ή / και Κατοικίας
 • Δωρεάν Κάρτα Παροχών Υγείας με κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο
 • Συνέχιση εξομοίωσης προμήθειας πακέτων αυτοκινήτων Easy με την προμήθεια των πακέτων Classic.

«Συνεπώς, με το νέο τιμολόγιο και τις νέες εισπρακτικές διαδικασίες, η Interascoπετυχαίνει σημαντικές μειώσεις ασφαλίστρου για τη συντριπτική πλειοψηφία τόσο των νέων όσο και των πιστών πελατών της, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη σταθερότητα της τιμολογιακής της πολιτικής και την ανταποδοτικότητα απέναντι όλους τους συνεργάτες και πελάτες της.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι παραπάνω ρυθμίσεις διασφαλίζουν την επιτυχή ανάπτυξη των εργασιών μας και την εκπλήρωση των κοινών παραγωγικών μας στόχων», σημειώνουν εν κατακλείδι τα στελέχη της Interasco, ευχόμενοι στους συνεργάτες «καλές πωλήσεις».

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “MSc inInsurance Risk Management”
Επόμενο άρθροΟι ασφαλιστές επενδύουν στην κλιματική αλλαγή