Νέο γραφείο του Δικτύου Generali στην Κεφαλονιά

353

Τα εγκαίνια του νέου γραφείου της στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα η Generali, στηρίζοντας έτσι τη συνεχή ανάπτυξη του Δικτύου της σε νέες αγορές.

Τα εγκαίνια του γραφείου πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ευχάριστο κλίμα, με την παρουσία πλήθους φίλων και ασφαλισμένων της Generali. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του Δικτύου της εταιρείας καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος Χομόνδοζλης, Διευθυντής Εκπαίδευσης της Generali.

Το  γραφείο  του Αργοστολίου, υπάγεται  στην Περιφερειακή Διεύθυνση του κ. Διονύσιου Πατρίκιου, Διευθυντή Ανάπτυξης της Generali, ενώ επικεφαλής του είναι η κα Παπαλεξανδράτου Δόξα, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ασφάλισης. Η παρουσία της Generali στο Αργοστόλι δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους της Κεφαλονιάς να ενημερώνονται από κοντά και άμεσα για τα πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα της –τα οποία καλύπτουν όλους τους κλάδους ασφάλισης– και να απολαμβάνουν την ποιότητα των υπηρεσιών της στην περιοχή τους. Όπως δήλωσε και ο κ. Πατρίκιος: «Στόχος μας είναι, μέσα από μια ομάδα έμπειρων ασφαλιστικών συμβούλων, να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία της Generali, προτείνοντας νέες ασφαλιστικές λύσεις, ικανές να καλύψουν κάθε σύγχρονη ανάγκη».

Προηγούμενο άρθροΗ ERGO διακρίθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ως True Leader για το 2015
Επόμενο άρθροΑνάπτυξη του διεθνούς προγράμματος Financial Planning στην Interamerican