Νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα από την Groupama Ασφαλιστική

545

Το «Groupama PEARL Ιανουάριος 2015», το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Groupama, είναι ένα ασφαλιστικό – επενδυτικό πρόγραμμα, συνδεδεμένο με το δείκτη Euro Stoxx 50® (δείκτης αναφοράς, ο οποίος περιλαμβάνει 50 μετοχές των μεγαλύτερων εταιριών υψηλής κεφαλαιοποίησης της ευρωζώνης, από διαφόρους κλάδους), μέσω τίτλου της Credit Suisse AG London Branch.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, ο μηχανισμός του τίτλου είναι απόλυτα διάφανος. Στη λήξη της δεκαετούς διάρκειας του τίτλου, αν η τιμή κλεισίματος του δείκτη Euro Stoxx 50® είναι θετική και μεγαλύτερη από + 13%, σε σχέση με την αρχική τιμή εισόδου, κατοχυρώνεται απόδοση, επί του επενδυόμενου μέρους του ασφαλίστρου, ίση με την απόδοση του δείκτη με μέγιστο το + 50%. Αν η τιμή κλεισίματος του δείκτη, είναι από αρνητική έως θετική + 13%, σε σχέση με την αρχική τιμή εισόδου, κατοχυρώνεται ελάχιστη απόδοση 13%. Η αξία στη λήξη δεν θα είναι ποτέ κατώτερη της αρχικής.

«Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια του PEARL Αύγουστος 2014 και εντάσσεται στην πολύ επιτυχημένη σειρά αντίστοιχων προϊόντων όπως τα ΖΕΝ & OBSIDIENNE που διαθέτουμε από το 2011, εξηγεί ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, για να προσθέσει: «Αν και λίγο διαφορετική, η νέα έκδοση αυτή –«Groupama PEARL Ιανουάριος 2015» ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία: στοχεύει στην προστασία κεφαλαίου, ανεξάρτητα από την εξέλιξη των αγορών μετοχών, προσφέρει τη δυνατότητα υψηλής απόδοσης έως 50% επί του επενδυόμενου ποσού, στη λήξη της 10ετούς διάρκειας του τίτλου και πρόσβαση στα επενδεδυμένα χρήματα από το 1ο κιόλας τρίμηνο. Με άλλα λόγια, ο πελάτης στη λήξη ανακτά κατ’ ελάχιστον το ασφάλιστρο στο ακέραιο, αλλά έχει και μεγάλες πιθανότητες καλύτερης απόδοσης. Για το λόγο αυτό έχουμε χαρακτηρίσει το Groupama PEARL ως προϊόν με … πολύτιμες ιδιότητες».

Λήξη περιόδου  εγγραφών στις 30 Δεκεμβρίου 2014.

Αναλυτικές πληροφορίες, καθώς και οι τρόποι συμμετοχής στο πρόγραμμα Groupama PEARL, παρέχονται μέσω των τηλεφωνικών γραμμών 800 11 93 800 & 210 32 95 111 ή με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο www.groupama.gr.

Προηγούμενο άρθροΕργαστήρι Ζημιών Κλάδων Πυρός από το ΕΙΑΣ
Επόμενο άρθροΓενική Αστική Ευθύνη – Περιβαλλοντική Ευθύνη από το insurancewebinar.gr και το ΕΙΑΣ