Κορυφαία διάκριση της Interamerican στις Γενικές Ασφάλειες, στα «Global Insurance Awards 2015»

329

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Interamerican διακρίθηκε ως η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία Γενικών Ασφαλειών στην Ελλάδα κατά το 2015, μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του ασφαλιστικού κλάδου σε 60 χώρες παγκοσμίως, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού βραβεύσεων που οργανώνει το διεθνώς αναγνωρισμένο οικονομικό περιοδικό «World Finance».

Η διάκριση αυτή υπογραμμίζει την ηγετική θέση που κατέχει στους ασφαλιστικούς κλάδους εκτός Ζωής η εταιρεία, καθώς και τη συνεχή ανοδική πορεία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Στον θεσμό των «Global Insurance Awards» αξιολογούνται και βραβεύονται οι εταιρείες που καινοτομούν, επιτυγχάνουν αποτελέσματα και διαφοροποιούνται στην παγκόσμια οικονομία, με συνεκτιμώμενα κριτήρια όπως το οικονομικό προφίλ, η φερεγγυότητα, η διαχείριση κινδύνων, η εστίαση στον πελάτη και γενικότερα, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η μητρική ACHMEA, διακρίθηκε αντιστοίχως ως η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία Γενικών Ασφαλειών στην Ολλανδία, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Τα «World Finance Insurance Awards» αποτελούν αναγνωρισμένο για την εγκυρότητά του θεσμό παγκοσμίως και υποστηρίζονται από υψηλού επιπέδου και μεγάλου εύρους ερευνητική ομάδα, ενώ η κριτική επιτροπή που αξιολογεί τις υποψηφιότητες των εταιρειών απαρτίζεται από έγκριτους οικονομικούς αναλυτές με μεγάλη γνώση και εμπειρία  στον τομέα τους.  

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Allianz εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο περιουσίας της Aegon
Επόμενο άρθροΗ ΑΧΑ Strategic Ventures επενδύει στo Internet of Things