Και επίσημα νέος Γενικός Δ/ντής της Groupama Ασφαλιστικής ο κ. Χρήστος Κάτσιος

294

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Groupama Ασφαλιστικής αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Κάτσιος, μετά την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της Groupama S.A., από τις αρχές Απριλίου.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο που εξέδωσε η Εταιρεία, «ο μέχρι πρότινος Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, παίρνει την σκυτάλη από τον κ. Bertrand Woirhaye, ο οποίος κλήθηκε από τη Groupama S.A. να αναλάβει τη γενική διεύθυνση της ουγγρικής θυγατρικής του Ομίλου, από τις αρχές Απριλίου. Ο κ. Bertrand Woirhaye, που κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή από το 2007, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, κατέγραψε μία άκρως επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για την εταιρεία». 

 Η νέα διευθυντική ομάδα θα συμπληρωθεί με τον κ. Laurent Thuillier, μέλος της Direction Internationale του Ομίλου.

«Η τοποθέτηση του κ. Κάτσιου, σε μια τόσο υπεύθυνη και νευραλγική θέση είναι συνέπεια τόσο της πολυετούς εμπειρίας του στον ασφαλιστικό τομέα σε Ελλάδα και Εξωτερικό, όσο και των πολύ θετικών αποτελεσμάτων που έχει σημειώσει ως επικεφαλής του εμπορικού τμήματος. Θέση που κατείχε από το 2009, όπου εργάζεται στην Groupama Ασφαλιστική, την ελληνική θυγατρική του Ομίλου Groupama, ενώ από το 2015 επιπρόσθετα είχε την ευθύνη της Οργάνωσης και Διαδικασιών της Εταιρίας», επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά από το 1999, αναλαμβάνοντας διάφορες διευθυντικές αρμοδιότητες. Η εμπειρία του καλύπτει τομείς όπως εκπαίδευση, marketing, ανάπτυξη προϊόντων, οργάνωση call center, επικοινωνία,  αλλά και ανάπτυξη και διοίκηση δικτύων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Οι σπουδές του περιλαμβάνουν Αεροναυπηγική (Kingston University), Διοίκηση επιχειρήσεων (MBA – Stirling University) και Μarketing Υπηρεσιών (Master  TIAS Business School).

Διαβάστε, επίσης, το από 11/2 κείμενό μας: Εύστοχη η επιλογή ανάδειξης Έλληνα επικεφαλής

Προηγούμενο άρθροΠ. Δημητρίου: Είμαστε ένας ιστορικός Όμιλος, με μια δυνατή ομάδα
Επόμενο άρθροΕΙΑΣ: Σεμινάριο για την εκτίμηση και την αντιμετώπιση αιτιάσεων