Η ΑΧΑ επιβραβεύει τους καλύτερους συνεργάτες της με ταξίδια σε Ιρλανδία και Κρήτη

361

Με ένα 7ημερο ταξίδι στην Ιρλανδία επιβράβευσε φέτος η ΑΧΑ τους καλύτερους συνεργάτες του αποκλειστικού της δικτύου, ενώ οι καλύτεροι συνεργάτες του πρακτορειακού και μεσιτικού δικτύου ταξίδεψαν στο όμορφο Βαθύ Αγίου Νικολάου Κρήτης και στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Daios Cove.

Το ταξίδι του αποκλειστικού δικτύου στην Ιρλανδία

Το πρόγραμμα του επταήμερου ταξιδιού είχε δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία που συνδύαζε τη γνωριμία με την Ιρλανδική κουλτούρα και τις ομορφιές της χώρας με τη διασκέδαση.

Η πρώτη μέρα του ταξιδιού περιλάβανε περιήγηση στη Κομητεία του Corκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη μετά το Δουβλίνο, η οποία ξεχωρίζει με την μοναδική της γραφικότητα και την τοποθεσία της δίπλα στη θάλασσα. Εκεί οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τον Βράχο του Cashel, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της χώρας, και τον κυκλικό Καθεδρικό Ναό, – παρεκκλήσι από τον 12ο αιώνα ρομανικού ρυθμού– που βρίσκεται στο εσωτερικό των επιβλητικών τειχών που περιβάλλουν τον Βράχο.

Κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων ημερών επισκέφθηκαν το ιστορικό αποστακτήριο Jameson – όπου παράγεται το παγκοσμίου φήμης ομώνυμο Ιρλανδέζικο ουίσκι. Εκεί είχαν την μοναδική εμπειρία να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα τη διαδικασία απόσταξης, ενώ ακολούθως πραγματοποίησαν μία εκδρομή στο «Δαχτυλίδι του Κέρυ» στη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκαν το Ross Castle που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Killarney.

Ακολούθησε η τριήμερη διαμονή στην ιστορική πρωτεύουσα της χώρας, το Δουβλίνο, την ολοζώντανη, φιλική πόλη που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από λογοτεχνικό βιβλίο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε την συνάντηση εργασίας μεταξύ των μελών της αποστολής για θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική και τις πωλήσεις και μια σειρά από δραστηριότητες. Οι συνεργάτες της ΑΧΑ επισκέφθηκαν το φημισμένο Trinity College και τον Καθεδρικό Ναό St. Patrick’s, απόλαυσαν γεύματα σε αυθεντικές Irish Pubs, έκαναν ψώνια στη Grafton Street και νυχτερινές βόλτες στην περιοχή Temple Bar. Την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο εργοστάσιο της Guinness, όπου είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και παραγωγή της διάσημης ιρλανδικής μπύρας.

Από τα κεντρικά της Εταιρείας συμμετείχε στο ταξίδι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Ερρίκος Μοάτσος, ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Νίκος Σακελλαρίου, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ernesto Di Giorgio, ο Διευθυντής Κλάδου Υγείας, Παναγιώτης Ταρσινός, η Επικεφαλής Υποστήριξης και Στρατηγικής Δικτύων Διανομής, Χρυσάνθη Παπαεμμανουήλ, και οι Επιθεωρητές Πωλήσεων, Στάθης Γκίτικας και Γιάννης Γεωργίου.

 

Το ταξίδι των μεσιτών και πρακτόρων στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης

Στο όμορφο Βαθύ Αγίου Νικολάου Κρήτης και στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Daios Cove, που αποτελεί αρχιτεκτονικό ορόσημο λαξευμένο στην πλαγιά ενός όρμου, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο ταξίδι της ομάδας των επίλεκτων Πρακτόρων και Μεσιτών της ΑΧΑ.

Κατά τη διάρκεια του πενταήμερου ταξιδιού οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, να συζητήσουν με τους ανθρώπους της ΑΧΑ τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο και να χαράξουν από κοινού τη στρατηγική για τη νέα χρονιά θέτοντας νέους στόχους.

Για μία ακόμα χρονιά, το ταξίδι για τους επίλεκτους συνεργάτες της ΑΧΑ συνέβαλε στην ενίσχυση του εξαιρετικού κλίματος εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα στην Εταιρεία και τους ανθρώπους του δικτύου.

Οι συνεργάτες απόλαυσαν τις ανέσεις που παρείχε το Daios Cove, ενώ είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ορεινά, παραδοσιακά χωριά της περιοχής, να επισκεφθούν το νησί της Σπιναλόγκας, να κάνουν ιστιοπλοΐα στον κόλπο του Μιραμπέλλου και να δοκιμάσουν πλήθος τοπικών γεύσεων.

Στο ταξίδι συμμετείχε από τα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ερρίκος Μοάτσος, ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Νίκος Σακελλαρίου, ο Διευθυντής Λειτουργιών, Λυκούργος Πέτροβας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ernesto Di Giorgio, ο Διευθυντής Δικτύου Μεσιτών & Πρακτόρων, Δημήτρης Μελεξόπουλος, οι Επιθεωρητές Πωλήσεων του Δικτύου, Διονύσης Ακτύπης και Ελένη Νικολιδάκη, η Επικεφαλής Υποστήριξης και Στρατηγικής Δικτύων Διανομής, Χρυσάνθη Παπαεμμανουήλ, ο Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Κατά Ζημιών, Ανδρέας Νικολάου, ο Διευθυντής Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων Κατά Ζημιών, Στέργιος Φούνταρης, η Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών και Δικτύων Διανομής, Φωτεινή Βαρελά, και ο Επικεφαλής Business Relationships Management, Γιώργος Σπυρόπουλος.  

 

{gallery}taxidia/AXA-Irlandia-Kriti{/gallery}

Προηγούμενο άρθροIT Directors Forum: Η Interamerican παρουσίασε τα οφέλη από τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων της Xerox
Επόμενο άρθρο+25,1% η παραγωγή ασφαλίστρων τον Αύγουστο