Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, Χρυσός Χορηγός στον Εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς

357

Έμπρακτη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αποτελεί η συμμετοχή της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, ως χρυσός χορηγός στις επετειακές δράσεις και εκδηλώσεις των 100 χρόνων από την ίδρυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς.

Ξεχωριστή σημασία έλαβε η χορηγική συμμετοχή της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στον εορτασμό των 100 χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, με δεδομένη την ισχυρή διαχρονική παρουσία της εταιρείας στην ασφάλιση όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική συμμετέχοντας ως ηγέτιδα εταιρεία στο συνασφαλιστικό σχήμα μέσω του Μεσίτη Ασφαλίσεων “COMERGON”, παρέχει τις ασφαλιστικές υπηρεσίες της στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς με το επιτυχημένο εμπορικό σήμα “ZAGORIN”, προστατεύοντας τα περιουσιακά στοιχεία και την αδιάλειπτη λειτουργία του.

Όπως είναι γνωστό η ΑΤΕ Ασφαλιστική αποτελεί την πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στην κάλυψη κάθε ασφαλιστικής ανάγκης που σχετίζεται με την αγροτική οικονομία. Με μία πλήρη σειρά ασφαλιστικών προγραμμάτων συμμετέχει ενεργά στη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης όσων δραστηριοποιούνται στην ευαίσθητη αγορά του πρωτογενούς τομέα, προστατεύοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα και το εισόδημά τους.

Τις εκδηλώσεις εορτασμού που πραγματοποιήθηκαν στη Ζαγορά Πηλίου για τα 100 χρόνια και τις 4 γενιές που συμμετείχαν ενεργά στη λειτουργία και στην υλοποίηση του οράματος των 199 Ζαγοριανών που το 1916 ίδρυσαν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου, τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων του Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, κος Ευστάθιος Τσαούσης, που εκπροσώπησε την εταιρεία, δήλωσε: «Η έμφαση στην ποιότητα και στην πιστοποίησή της, αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό που μοιράζεται η εταιρία μας με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς. Παράλληλα, η συμμετοχή της ΑΤΕ Ασφαλιστικής ως χρυσός χορηγός στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του Συνεταιρισμού, σηματοδοτεί το ενδιαφέρον μας για την υγιή ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Στο πλαίσιο αυτό, τα ασφαλιστικά προγράμματα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής παρέχουν ό,τι καλύτερο στην προστασία ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας, από την καλλιέργεια μέχρι την τυποποίηση και τη διάθεσή των προϊόντων, διασφαλίζοντας έτσι την επιχειρηματική δραστηριότητα και το εισόδημα τόσο στο επίπεδο του αγρότη, όσο και στο επίπεδο του Συνεταιρισμού. Με φιλοσοφία που εστιάζει στην κάλυψη των σύγχρονων ασφαλιστικών αναγκών παρέχουμε στους πελάτες μας πραγματική αξία και προστασία και δημιουργούμε για τους συνεργάτες μας σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης για τα χαρτοφυλάκια που τοποθετούν στην εταιρεία μας».

Στο στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις εορτασμού των 100 χρόνων του Συνεταιρισμού στη Ζαγορά εικονίζονται από αριστερά οι κ.κ.: Δ. Ζαφειρίου, Chairman Emeritus COMERGON, Δ. Βαλασσάς, Διευθυντής Συνεταιρισμού, Γ. Ζαφειρίου CEO COMERGON, Α. Λάσκος, Πρόεδρος Δ.Σ.  Συνεταιρισμού,  Δ. Βαρούτα, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Συνεταιρισμού, Δ. Αντύπας Director Property & Casualty COMERGON, Ε. Τσαούσης Εμπορικός Διευθυντής ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΧΑ στο πλευρό του Παραολυμπιονίκη Κολύμβησης Γιάννη Κωστάκη, στο Ρίο
Επόμενο άρθροΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: National Champion του διαγωνισμού European Business Awards