Εταιρείες

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική χορηγός στην Εκδήλωση Αποφοίτησης των μαθητών του Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού

Με όραμα μια καλύτερη κοινωνία, η ΑΤΕ Ασφαλιστική στα πλαίσια της «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» στέκεται κοντά στα νέα παιδιά, που ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους στη ζωή με πρώτη αφετηρία τη μόρφωσή τους.
Με σύνθημα «Η γνώση είναι δύναμη» η ΑΤΕ Ασφαλιστική ήταν χορηγός της τελετής αποφοίτησης των 32 μαθητών του Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού, που έγινε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2014, στον προαύλιο χώρο του σχολείου, με τη συμμετοχή των καθηγητών του σχολείου, των αποφοίτων αλλά και των συγγενών τους. Με την ενέργειά της αυτή η ΑΤΕ Ασφαλιστική ενισχύει την πάγια θέση της ότι:
Οι κοινωνίες  τώρα  αλλά και στο μέλλον μπορούν να προοδεύσουν και να ξεπεράσουν την οποιαδήποτε κρίση, όταν επενδύουν συστηματικά στη γνώση και στην παιδεία.
Για την ΑΤΕ Ασφαλιστική, η παιδεία αποτελεί το θεμέλιο λίθο για την ανάπτυξη της κοινωνίας και τη δημιουργία αξιών που προάγουν την ομαδικότητα και τη συνεργασία για ένα κοινό στόχο, την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη αλλά και τη συνεισφορά.
Μέσα από την στρατηγική της σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κινείται στους άξονες:

    Συνεισφορά στην Κοινωνία
    Συνεισφορά στην ανάπτυξη της Γνώσης και της Καινοτομίας
    Υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική στέκεται για άλλη μια φορά αρωγός στην προσπάθεια για την ανάπτυξη της γνώσης και την ενίσχυση των νέων ανθρώπων που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον.
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας, στέκεται κοντά στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, ό,τι κι αν τύχει.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας