Ευρωπαϊκή Πίστη: Χορηγός στον 3ο Αυθεντικό Κλασικό Ημιμαραθώνιο

235

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου ο 3ος Αυθεντικός Κλασικός Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα, στον οποίο η Ευρωπαϊκή Πίστη ήταν Χορηγός.

Ο Ημιμαραθώνιος διοργανώθηκε από τον Δήμο Μαραθώνα σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου ΚΕΔΜΑ και ξεπέρασε τις 2.000 συμμετοχές, με δρομείς όλων των ηλικιών. Ανάμεσά τους και η ομάδα της Ευρωπαϊκής Πίστης, η οποία έδωσε δυναμικό παρών τόσο στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, όσο και στους παράλληλους αγώνες που διεξήχθησαν.

Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Πίστη έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να φωτογραφηθούν στο photo booth που βρίσκονταν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της και να πάρουν αναμνηστικές φωτογραφίες για να «θυμούνται πόσο γρήγορα έτρεξαν».

Ωστόσο, για τους μικρούς συμμετέχοντες, την παράσταση έκλεψε η μασκότ του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, η οποία μοίρασε μπαλόνια και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές.

Τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες στον 3ο Αυθεντικό Κλασικό Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο ένα ipad mini.

Η άρτια διοργάνωση περιελάμβανε, εκτός της διαδρομής του Ημιμαραθώνιου, τους παράλληλους αγώνες της Σκυταλοδρομίας Ημιμαραθώνιου, τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 3.000 μέτρων και τον Αγώνα 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού Δ, Ε, και ΣΤ τάξης.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, τόσο με τη συγκεκριμένη χορηγία όσο και ως Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής στο Ρίο αλλά και ως χορηγός των Παγκόσμιων Πρωταθλητριών Κωπηλασίας Νικολαΐδου – Ασουμανάκη, έχει ως στόχο τη διάδοση του κοινωνικού μηνύματος του αθλητικού ιδεώδους.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΗ Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ ενισχύεται με παροχές από τη Βιοϊατρική
Επόμενο άρθροH Karavias Underwriting Agency επέλεξε το SAP BusinessOne/ InsuranceOne για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της