Εντυπωσιακή η εξέλιξη του σχεδίου “Genesis” της Interamerican

179

Με ιδιαίτερη δυναμική εξελίσσεται το τριετές σχέδιο Genesis που υλοποιεί από τις αρχές του έτους η Interamerican, με στόχο την ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων Agency. Όπως ενημερώνει σχετικά η εταιρεία ήδη, στις πρόσφατες εξετάσεις πιστοποίησης νέων Ασφαλιστικών Συμβούλων συμμετείχαν 320 άτομα (250 στην εξεταστική της Αθήνας και 70 της Θεσσαλονίκης), έναντι 160 κατά το 2015. Επίσης, οι νέες στρατολογήσεις ανέρχονται κατά το πρώτο τρίμηνο σε 202 (82 πέρυσι, αντιστοίχως), με πρόβλεψη για το 2016 να φθάσουν τις 650.

Οι θέσεις-κλειδιά των Unit Managers αυξήθηκαν με την προσθήκη 8 πολλά υποσχόμενων Συνεργατών, ενώ όσον αφορά στα Γραφεία Πωλήσεων, μετά τα εγκαίνια σε Πειραιά, Σύρο και Χίο, σειρά παίρνει η Λέσβος. Στόχο του σχεδίου αποτελεί ο διπλασιασμός των Συνεργατών του Δικτύου έως το 2018, σε συνδυασμό με τον τριπλασιασμό της παραγωγής στον κλάδο Υγείας.

 

Team Instigators: προετοιμασία για το management Ασφαλιστικών Συμβούλων

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Genesis”, η Interamerican υλοποιεί με επιτυχία το επιμέρους σχέδιο ανάπτυξης των Team InstigatorsIs), αναγνωρίζοντας τιςδεξιότητες, ενθαρρύνοντας τις φιλοδοξίες και επιβραβεύοντας την αποτελεσματικότητα επιλεγμένων Συνεργατών του Δικτύου. Η ομάδα των TIs περιλαμβάνει, ήδη, 315 Συνεργάτες.

Τα χαρακτηριστικά των ΤIs Ασφαλιστικών Συμβούλων είναι ευδιάκριτα. Όπως επισημαίνεται, «πρόκειται, κατά κανόνα, για νέους ηλικιακά Συνεργάτες που διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα, υψηλήτεχνογνωσία και αξιοπρόσεκτο δυναμισμό. Διακρίνονται, επίσης, για τη συνεισφορά στη στρατολόγηση καικαθοδήγησηνέων Συνεργατών, την παραγωγικότητα και τον επαγγελματισμό τους.

Στην υλοποίηση του σχεδίου Genesis”, οι ΤIs παίρνουν θέση στον “προθάλαμο” ανάδειξης μελλοντικών Unit Managers, συγκεντρώνοντας εμπειρίες-παραστάσεις και δοκιμάζοντας τη διάθεση και τις δυνατότητές τους για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους».


Στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

  1. Εκπαιδευόμενοι Team Instigators της Interamerican, με διοικητικά στελέχη των Πωλήσεων.
  2. Από πρόσφατη (2-3 Απριλίου) συνάντηση εργασίας διοικητικών στελεχών και Συντονιστών – Unit Managers της Interamerican στην Αιδηψό.

 {gallery}DIAFORA/Interamerican-genesis{/gallery}

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Προέδρου της ΕΑΕΕ με τον Επίτροπο Τζόναθαν Χιλ
Επόμενο άρθροΚαλά αποθεματοποιημένη η ασφάλιση σκαφών αναψυχής