Βασικές αρχές Αντασφάλισης από το ΕΙΑΣ και το insurancewebinar.gr

476

Η πληρέστερη κατανόηση των εννοιών και της χρησιμότητας της Αντασφάλισης, η ανάδειξη των σημαντικών σημείων της θεματολογίας και της λειτουργίας των βασικών μηχανισμών της είναι ο σκοπός του webinar που διοργανώνουν το ΕΙΑΣ και το insurancewebinar.gr. 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015, ώρα: 18.00 – 20.00, με εισηγητή τον κ. Νίκο Γουλή, Σύμβουλο Επιχειρήσεων & Εκπαίδευσης.

Το webinar απευθύνεται σε Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών πολλών Διευθύνσεων, όπως Ανάληψης & Εκτίμησης Κινδύνων (Underwriting), Διακανονισμού Ζημιών, Αναλογισμού & Τεχνικών Υπηρεσιών, Λογιστηρίου & Οικονομικών Υπηρεσιών κ.α. Απευθύνεται επίσης σε διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα αντασφαλιστικά θέματα.

Θεματολογία

  • Αρχική προσέγγιση του θέματος με αναφορά σε ασφαλιστικές έννοιες
  • Εισαγωγή στην έννοια και χρησιμότητα της Αντασφάλισης
  • Ορισμός της Αντασφάλισης
  • Τα χαρακτηριστικά της Αντασφάλισης
  • Τρόποι – Τύποι Αντασφάλισης
  • Ανάλυση όρων αντασφαλιστικών συμβάσεων (αναλογικών & μη αναλογικών)
  • Καθορισμός ιδίας κράτησης
  • Ποιοι είναι οι Αντασφαλιστές, Αντασφαλιστικοί Μεσίτες.

Κόστος webinar:  25€

Για δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο κ. Νίκος Γουλής είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με επιπρόσθετες σπουδές σε  ασφαλιστικά θέματα και με θεωρητική και πρακτική ειδίκευση σε θέματα Αντασφαλίσεων και απασχολείται με την Αντασφάλιση για περισσότερα από 35 έτη.  Εργάστηκε για περισσότερα από 25 έτη στην Εθνική Ασφαλιστική και ειδικότερα ως Στέλεχος στον Τομέα της Αντασφάλισης. Κατόπιν διετέλεσε επί τρία χρόνια μέλος της Διοίκησης στην Εταιρία Matrix Insurance & Reinsurance Brokers. Έχει επίσης διατελέσει μέλος της Επιτροπής Αντασφαλίσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος. Συνεργάζεται επί σειρά ετών με το ΕΙΑΣ, ως εισηγητής σεμιναρίων περί της αντασφάλισης.    

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα εκπαίδευσης για νέους άνεργους επιστήμονες από την ARAG Γερμανίας
Επόμενο άρθροΠοιοι πέτυχαν στις εξετάσεις της 7ης και 8ης Φεβρουαρίου;