ΑΧΑ: Προσφορά ασφάλισης κατοικίας σε λιγότερο από 1’

172

Μερικά δευτερόλεπτα χρειάζονται οι δυνητικοί πελάτες της ΑΧΑ για να λάβουν προσφορά ασφάλισης κατοικίας προσαρμοσμένη στα χαρακτηριστικά τους. Αυτό επιτυγχάνεται με τον νέο διαδραστικό υπολογιστή ασφαλίστρων (https://www.axa.gr/el/residence/home-insurance-calculator/) μέσα από 6 γρήγορες και απλές ερωτήσεις οι οποίες απαντώνται με χρήση εικόνων – χωρίς να απαιτείται από τους πελάτες να γράψουν κάτι.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο της εταιρείας, «η κατοικία αποτελεί για τους περισσότερους Έλληνες το βασικότερο περιουσιακό στοιχείο. Η ΑΧΑ δημιούργησε τον νέο υπολογιστή ασφαλίστρων με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και στον περιορισμένο χρόνο τους με βασική αρχή να μπορούν να λάβουν μια πρώτη προσφορά προσαρμοσμένη στα δεδομένα τους από την οθόνη του κινητού τους και όχι απαραίτητα από κάποιον προσωπικό υπολογιστή.

Η απλότητα της γλώσσας, τα «infotabs» που συνοδεύουν κάθε πεδίο «χτισίματος» της προσφοράς ασφάλισης κατοικίας, οι ειδικές εικόνες, αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου υπολογιστή, ο οποίος έρχεται να υποστηρίξει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα, φτιαγμένο να προστατεύει κάθε κατοικία και το περιεχόμενό της με το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της ΑΧΑ».

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα Home4all προσφέρει:

  • Τεχνική βοήθεια 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.
  • Δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικών καλύψεων.
  • Αποζημίωση χωρίς να υπολογίζεται η παλαιότητα των αντικειμένων.
  • Οικονομικά ασφάλιστρα.
  • Έκπτωση επιβράβευσης 7,5% σε πιθανό συμβόλαιο αυτοκινήτου που έχουν οι πελάτες στην ΑΧΑ.
  • Αποζημίωση από το 1ο ευρώ για όλες τις καλύψεις με μοναδική εξαίρεση την κάλυψη βραχυκυκλώματος όπου εφαρμόζεται απαλλαγή 150 ευρώ.

«Η νέα πνοή που λαμβάνει το Home4allέρχεται σε συνέχεια μιας σειράς ενεργειών που έχουν ήδη υλοποιηθεί για το εν λόγω πρόγραμμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΑΧΑ να βελτιώνει συνεχώςτις υπηρεσίες της προς πελάτεςκαισυνεργάτες. Στο προηγούμενο διάστημα το Home4allέγινε «ψηφιακό» με τους πελάτες να μπορούν να λαμβάνουν και να διατηρούν τα σχετικά έγγραφά τους ηλεκτρονικά, με παράλληλη αυτοματοποίηση της διαδικασίας ανάληψης κινδύνου και έκδοσης του συμβολαίου. Επιπλέον, το Home4allακολουθεί τη στρατηγική της Εταιρείας για ξεκάθαρη επικοινωνία με τους όρους να αναφέρουν αναλυτικά, τι καλύπτεται και τι όχι», επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Στο ίδιο δελτίο αναφέρεται ότι «οι ήδη υπάρχοντες πελάτες της ΑΧΑ δηλώνουν σε ποσοστό 91% ικανοποιημένοι από τις διαδικασίες προσφορών και αποζημιώσεων της ΑΧΑ. Η νέα υπηρεσία του Home4all, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά ανταγωνιστικό αυτό πρόγραμμα, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δέσμευση της Εταιρείας να βοηθά τους ασφαλισμένους της να ζουν πιο ξέγνοιαστα».

 

Προηγούμενο άρθροΗ MetLife ανοίγει τις πόρτες της στη νέα γενιά
Επόμενο άρθροΗ Interamerican ενδυναμώνει το δίκτυο συνεργαζομένων πρακτόρων και μεσιτών