ΑΧΑ Ασφαλιστική: Εργασιακό Διήμερο των Γραφείων Πωλήσεων Περικλή Φαραό

156

Το Βραχάτι Κορινθίας φιλοξένησε, στις 1-2 Ιουνίου 2013, το καθιερωμένο ετήσιο διήμερο που διοργάνωσαν τα Γραφεία Πωλήσεων της ΑΧΑ Ασφαλιστικής με Επικεφαλής τον κ. Περικλή Φαραό, 1ο συντονιστή του αποκλειστικού δικτύου πωλήσεων της ΑΧΑ Ασφαλιστικής το 2012. 

Ο απολογισμός του Α’ εξαμήνου ανέδειξε την πλήρη επίτευξη των στόχων των Συνεργατών του Περικλή Φαραό.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος και στις δυο κεντρικές εκπαιδευτικές ενότητες του συνεδρίου. Η πρώτη εκπαιδευτική ενότητα είχε κεντρικό θέμα τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ και τη ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ μέθοδο του αρχαίου φιλοσόφου ΣΩΚΡΑΤΗ. Το δεύτερο θέμα ήταν δανεισμένο από το μεγάλο κινεζικό πολιτισμό: «Ο κινέζικος διάλογος και η επιτυχία στην επικοινωνία», δηλαδή η σιωπή που προηγείται της ομιλίας και η σιωπή που έπεται, και αποδεικνύουν το σεβασμό προς το συνομιλητή μας. Με τις δυο αυτές τεχνικές ο ασφαλιστικός σύμβουλος βελτιώνει τη δυνατότητά του να κατανοεί σταδιακά τις θέσεις του συνομιλητή του και να εκμαιεύει μέσα από έναν ιδανικό διάλογο την αλήθεια και τις πραγματικές του ανάγκες.   

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των εργασιών και των ομιλιών που πραγματοποιήθηκαν, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δύο βασικές αρχές που διέπουν και θα συνεχίσουν να διέπουν τις σχέσεις των συνεργατών της ΑΧΑ Ασφαλιστικής με τους πελάτες της, τον Επαγγελματισμό και την Κοινωνική Προσφορά

Στο εργασιακό διήμερο συμμετείχαν οι Συνεργάτες από τα γραφεία πωλήσεων Περιστερίου, Σαλαμίνας, Αίγινας και Ιωαννίνων καθώς και οι εκπρόσωποι από την Χαλκίδα και την Τήνο.

Προηγούμενο άρθροΗ απάντηση της Εθνικής Ασφαλιστικής για την πρωτόδικη απόφαση υπέρ της EXPRESS SERVICE
Επόμενο άρθροEurolife ERB: Συνεχίζει την εκπαιδευτική της δραστηριότητα, με στρατηγικές αριστείας και social media