Ξανά στην Ύδρα το Insurance & Reinsurance Meeting της ΕΑΕΕ

1207

«How does insurance fit in an evolving society and economy» είναι το θέμα που θα συζητηθεί στο φετινό Hydra Meeting, που θα διεξαχθεί από Τετάρτη, 25 έως Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ύδρα.

Το Insurance & Reinsurance Meeting θα συμπληρώσει φέτος 21 συνεχείς διοργανώσεις. Αποτελεί συνάντηση – θεσμό για τον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κόσμο και κάθε χρόνο συγκεντρώνει 300 περίπου συμμετέχοντες από πολλές ευρωπαϊκές και άλλες χώρες.

Στόχος της ΕΑΕΕ είναι να δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστές και αντασφαλιστές να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Παράλληλα στο πλαίσιο του Hydra Meeting διακεκριμένοι ομιλητές μοιράζονται την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο. Το θέμα που θα συζητηθεί φέτος έχει τίτλο : «How does insurance fit in an evolving society and economy».

Επιπλέον, πέραν του συνεδριακού μέρους, πλούσιο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν την εργασία, την ενημέρωση και τις επαγγελματικές επαφές με τη διασκέδαση.

Πληροφορίες σχετικά με το φετινό πρόγραμμα αλλά και ηλεκτρονική εγγραφή θα βρείτε εδώ.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:

590 € ανά συμμετέχοντα

220 € ανά συνοδό μέλος

Για κάθε 10 συμμετοχές από την ίδια εταιρεία, η μία είναι δωρεάν.

Η περίοδος εγγραφών λήγει στις 31 Ιουλίου 2019.

Η Ύδρα είναι ένα μικρό νησί με περιορισμένο αριθμό καταλυμάτων. Ως εκ τούτου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων η ΕΑΕΕ παρακαλεί θερμά για την έγκαιρη εγγραφή στο συνέδριο.

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΧΑ στηρίζει τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα σε θέματα φυσικών καταστροφών
Επόμενο άρθροVictory Promise #ΜεΤουςΚαλύτερους!