Διαμεσολαβούντες

Webinar της HFPA και του ΕΕΑ για τους επιχειρηματικούς κινδύνους

«Αποφύγετε τους οικονομικούς κινδύνους της επιχείρησής σας με σωστό σχεδιασμό – Τα 5 “πρέπει”», ήταν το θέμα του webinar, που διοργάνωσαν η Ένωση των Ελλήνων Financial Planners σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, και το οποίο απευθυνόταν στο σύνολο των επαγγελματιών που είναι εγγεγραμμένοι στο επιμελητήριο.

Την διαδικτυακή εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του ΕΕΑ και της ΚΕΕΕ, κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, και ο ΓΓ του ΕΕΑ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, κ. Δ. Γαβαλάκης, ενώ ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της HFPA, κ. Λουκάς Τουρνατζής, και η Αντιπρόεδρος της HFPA, κα Ευφροσύνη Στουργιώτου.

Στην συνέχεια εξελίχθηκε το webinar αποσκοπώντας να δώσει μια πρώτη ιδέα στους επαγγελματίες και του επιχειρηματίες σχετικά με το πώς μπορούν να σχεδιάσουν καλύτερα και κυρίως ασφαλέστερα το μέλλον της επιχείρησής τους και κατ’ επέκτασιν το δικό τους.

Από τους εισηγητές τονίστηκε ότι, σε έρευνα που διεξήγαγαν σε επαγγελματίες – επιχειρηματίες της αγοράς, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν κάποια σημαντικά στοιχεία που, ανεξάρτητα από την πορεία της οικονομίας, τους προβληματίζουν και τους ανησυχούν. Αυτά είναι το άγχος και ο φόβος του αναπάντεχου, του κινδύνου που αν έρθει μπορεί να καταστρέψει επιχείρηση και ζωές!

Επειδή στη ζωή, κανείς δεν σχεδιάζει να αποτύχει, αλλά αποτυγχάνει πολλές φορές να σχεδιάσει, ο στόχος του webinar ήταν να καταδείξει στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου, την αξία και το όφελος του σωστού σχεδιασμού.

Ενός σχεδιασμού, που μεταξύ άλλων,  αποτιμά με ακρίβεια το σήμερα, θέτει τους στόχους της επιχείρησης, το χρονοδιάγραμμα επίτευξης και αναζητά τα κατάλληλα εργαλεία για να αποτρέψει τους κινδύνους που την απειλούν. Για τον επιχειρηματία, σχεδιασμός σημαίνει καλύτερες και σοφότερες οικονομικές αποφάσεις για τη συνέχεια και το μέλλον της επιχείρησής του και τη ζωή του.

Για όποιον επιθυμεί να το παρακολουθήσει είναι αναρτημένο στην youtube σελίδα του ΕΕΑ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας