Διαμεσολαβούντες

We Insurance: Ασφαλιστικός χορηγός στο THERMO 2024

Ασφαλιστικός χορηγός στον ποδηλατικό αγώνα THERMO 2024, που διοργανώνεται από την IGCycling, είναι η διαμεσολαβητική εταιρεία We Insurance, στηρίζοντας μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης ένα πρωτοπόρο αθλητικό εγχείρημα με θετικό πρόσημο στην κοινωνία. 

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, περισσότεροι από 100 αθλητές θα πάρουν μέρος σε έναν αγώνα αντοχής με στόχο τη στήριξη σημαντικών φιλανθρωπικών οργανώσεων ενόψει της ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια 2024. Πρόκειται για μια νέα αθλητική πρόκληση, που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στην επιβλητική οροσειρά της Νότιας Πίνδου. Μέσα από τον ποδηλατικό αγώνα θα συγκεντρωθούν ποσά για τα Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο, καθώς και τον οργανισμό Common Seas.

We Insurance: Ασφαλιστικός χορηγός στο THERMO 2024

Τον Μάρτιο η Interunity Group, εταιρεία ναυτιλιακών υπηρεσιών, παρουσίασε τον ποδηλατικό αγώνα IG Cycling – THERMO 2024, που οργανώνεται σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Μιλώντας σχετικά η κα Στέλλα Βικτωράτου, επικεφαλής της We Insurance, ανέφερε πως «μέσα από διοργανώσεις όπως αυτή μεταλαμπαδεύεται η ιδέα του πολιτισμού, του αθλητισμού αλλά και της αλληλεγγύης. Χαιρόμαστε πολύ που μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης μπορούμε να αποτελέσουμε μέρος του ποδηλατικού αγώνα και του οράματος που πρεσβεύει».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας