Βραβεύσεις τελειόφοιτων σπουδαστών της ΑΣΚΤ από την Εθνική Ασφαλιστική

43
Οι επιτυχόντες με την Επιτροπή του Χώρου Τέχνης Στοart.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Εθνική Ασφαλιστική βράβευσε τρεις τελειόφοιτους σπουδαστές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.), στο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού, τον οποίο συνδιοργάνωσε με την Α.Σ.Κ.Τ και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε ο Δημήτριος Πετρολέκας. Η απονομή έγινε από τον  Γιάννη Σηφάκη, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο οποίος αναφέρθηκε στη διαρκή και έμπρακτη στήριξη της Εταιρείας στην Τέχνη και στην ανάγκη ανάδειξης νέων καλλιτεχνών.

Το δεύτερο βραβείο απέσπασε ο Θωμάς Διώτης. Το βραβείο απένειμε ο εικαστικός Παύλος Σάμιος και παρέλαβε η αδερφή του καλλιτέχνη, κα Διώτη.

Το τρίτο βραβείο έλαβε ο Αναστάσιος Μυλωνάς. Η απονομή έγινε από τον Επίκουρο Καθηγητή της Α.Σ.Κ.Τ και Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Διασύνδεσης της Σχολής, Ιωάννη Σκαλτσά.

Τα βραβευμένα έργα θα παραμείνουν στη συλλογή έργων τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ οι δημιουργοί τους θα λάβουν χρηματικό έπαθλο.

Η βράβευση έλαβε χώρα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, βραδιά των εγκαινίων της «Έκθεσης Τελειόφοιτων Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών», η οποία φιλοξενείται στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019.

H Εθνική Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο μέσα από την ενεργό στήριξη του πολιτισμού και των νέων καλλιτεχνών που κάνουν τα πρώτα βήματα τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στο ευρύ κοινό και να ξεκινήσουν ενεργά την καριέρα τους στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.