Εταιρείες

Βράβευση της Εθνικής Ασφαλιστικής στα 1α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Η Εθνική Ασφαλιστική, η κορυφαία των ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα,  τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της στο Ελληνικό Επιχειρείν στο πλαίσιο των 1ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος».

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων, όπου διακρίθηκαν σημαντικές εταιρείες από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στο Μακεδονία Παλλάς, στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Χριστόφορος Σαρδελής, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing και Bancassurance, κ. Γιάννης Σηφάκης.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν παρουσία προσκεκλημένων από τον πολιτικό χώρο, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών φορέων της χώρας καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Το βραβείο της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέλαβε ο κ. Σταύρος Κωνσταντάς, ο οποίος δήλωσε:

«Η Εθνική Ασφαλιστική, για 128 χρόνια, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον ασφαλιστικό χώρο, πάντα όμως με ένα πρόσωπο ανθρώπινο, κοντά στον ασφαλισμένο, κοντά στην κοινωνία. Σήμερα η Εταιρεία μας είναι πιο δυνατή από ποτέ, θωρακισμένη κεφαλαιακά και πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας Solvency II, με μεγάλη κερδοφορία τα τελευταία 7 χρόνια και με πάνω από 3,5 δισ. ευρώ αξία ενεργητικού και 1 δισ. ευρώ ίδια κεφάλαια. Πιστεύω ότι η Εταιρεία μας μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ιδιωτική ασφάλιση και το νέο ασφαλιστικό περιβάλλον της χώρας μας, καθώς και να συμβάλλει στην ιδιωτική οικονομία ως θεσμικός μακροπρόθεσμος επενδυτής».

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» διοργανώθηκαν από την GK Media Publishing και την Palladian Conferences,  υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ.

Η Εθνική Ασφαλιστική ήταν χάλκινος χορηγός της εκδήλωσης.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας