Βραβεύσεις τελειόφοιτων σπουδαστών της ΑΣΚΤ από την Εθνική Ασφαλιστική

1867

Τρεις τελειόφοιτους σπουδαστές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.)  βράβευσε η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού, τον οποίο συνδιοργάνωσε με την Α.Σ.Κ.Τ και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε η Σοφία – Ρόζα Κοσμίδου για το έργο «Η Ζωή μου». Η απονομή έγινε από την εικαστικό Δάφνη Αγγελίδου.

Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στον Γιάννη Ευθυμίου, για το έργο του «Πορτρέτο» και το τρίτο βραβείο στην Έλενα Αντωνοπούλου για το έργο της χωρίς τίτλο. Την απονομή για τα δύο αυτά έργα έκανε ο ζωγράφος Παύλος Σάμιος.

Τα παραπάνω έργα θα παραμείνουν στη συλλογή έργων τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ οι βραβευθέντες καλλιτέχνες θα λάβουν χρηματικό έπαθλο.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Χριστόφορος Σαρδελής, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, τη σημασία που δίνει η εταιρεία στην Τέχνη και ειδικότερα, στο κομμάτι της προσέγγισης νέων καλλιτεχνών.

Η βράβευση έλαβε χώρα τη βραδιά των εγκαινίων της σχετικής έκθεσης 25 έργων των φοιτητών της Α.Σ.Κ.Τ, η οποία θα διαρκέσει στον Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018.

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: 16 αυτοκίνητα στους επιτυχόντες του 3μηνου Διαγωνισμού Πωλήσεων
Επόμενο άρθρο«Σε μένα θα τύχει;»: Η νέα ανατρεπτική καμπάνια από την ΕΑΕΕ