Στη Unipol οι διακριθέντες συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

4221
Zormpas

Τα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου Unipol, επισκέφτηκαν οι συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής που συμμετείχαν στο ταξίδι επιβράβευσης με προορισμό την Μπολόνια και στη Βερόνα.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική επιβράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν, όχι μόνο με βάση τις παραγωγικές τους επιδόσεις, αλλά και τη διαχρονική τους σχέση με την εταιρεία.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική επιφύλαξε για την ομάδα της πολλές εκπλήξεις και προκλήσεις, που όχι μόνον κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων, αλλά και ενέτειναν τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων και των εκπροσώπων της Εταιρείας.

Στα κεντρικά Γραφεία του Ομίλου Unipol

Συγκεκριμένα φέτος, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου Unipol, που αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς Μετόχους της Συνεταιριστικής. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε παρουσίαση που έγινε από τον κ. Enrico San Pietro, Γενικό Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών της Unipol, με θέμα τα στοιχεία του Ομίλου και την τηλεματική, στην οποία ο Όμιλος Unipol είναι ένας από τους leader παγκοσμίως, και τις καινοτόμες λειτουργίες που έχουν εφαρμόσει στην ασφαλιστική αγορά της Ιταλίας.

Enrico San Pietro

Μετά από την εντυπωσιακή παρουσίαση, ακολούθησε περιήγηση σε διάφορα κτήρια της Εταιρείας. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Art Gallery του Ομίλου, που φιλοξενεί έργα σημαντικών καλλιτεχνών, να περιηγηθούν στο μουσείο του Ομίλου και να συμμετάσχουν σε εξομοιωτές οδικής ασφάλειας.

Το Εταιρικό Meeting της Συνεταιριστική με το δίκτυό της

mpessa ioannidis zormpas

Ακολούθησε το Εταιρικό Meeting της Συνεταιριστική Ασφαλιστικής με το δίκτυό της. Ο  Πρόεδρος, κ. Θωμάς Ιωαννίδης, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες, αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς της εταιρείας με τους Μετόχους από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Χαιρετισμούς απηυθύναν οι εκπρόσωποι της UNIPOL και της MACIF και αντιπρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, Marc Guy Victor Sordoni και Filippe Da Costa.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Προέδρος των Συνεταιριστικών Τράπεζων, κ. Νικόλαος Μυρτάκης, ο Βουλευτής, κ. Μιχάλης Τζελέπης, και ο Προέδρος του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθήνας, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

 

Συνεταιριστικη Μπολονια Βερόνα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής, κ. Δημήτριος Ζορμπάς, και τα στελέχη, κ.κ. Μανώλης Φουντουλάκης και Τάνια Σταυρίδου, ανέπτυξαν την στρατηγική της Εταιρείας, την Εμπορική Πολιτική και την Τεχνολογική Πρόοδο, αντίστοιχα.

Παρούσες και οι κ.κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, και Εύα Βαρουχάκη, Νομική Σύμβουλος της ΕΑΕΕ, οι οποίες αναφέρθηκαν σε θέματα που απασχολούν την Ασφαλιστική Αγορά.

Συνεταιριστικη Μπολονια Βερόνα

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με τον συντονισμό της Διευθύντριας Διοικητικού και Ανάπτυξης, κας Νεκταρίας Μπέσσα, ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών που ξεχώρισαν στο 2017. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η κα Γεωργία Λαμπράκη-Μπρίντιζι, Επίτιμος Πρόξενος της Ιταλίας.

Το τετραήμερο ταξίδι των συνεργατών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι συμμετέχοντες αποχαιρέτισαν την όμορφη Μπολόνια με μεγάλο ενθουσιασμό για το μέλλον της Εταιρίας και για όλα εκείνα που βίωσαν και είδαν σε αυτόν τον προορισμό. Τόσο η Διοίκηση της Εταιρίας όσο και το δίκτυο των συνεργατών της, δεσμεύτηκαν από κοινού να αντιμετωπίσουν μαζί κάθε πρόκληση  και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη ανάπτυξή της.

 

Προηγούμενο άρθροΝέα σειρά Προγραμμάτων Υγείας «Εξασφαλίζω» από την Eurolife ERB
Επόμενο άρθροΟδική ασφάλεια: Τα στοιχεία της ΕΕ φανερώνουν βελτίωση το 2017, αλλά…