Ταξίδια

Το Παρόν σε ταξίδι επιβράβευσης της Μινέττα στην Αλσατία

Το ΠΑΡΟΝ, για μία ακόμη χρονιά, συμμετείχε στο ταξίδι επιβράβευσης που πραγματοποίησε η ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ στην Αλσατία από τις 02.09.2023 έως τις 05.09.2023.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, που εξέδωσε το ΠΑΡΟΝ, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αρχικά τη Χαϊδελβέργη, την πόλη που υπήρξε κέντρο του κινήματος του γερμανικού ρομαντισμού. Περιηγήθηκαν στην πλατεία της αγοράς, στην οποία δεσπόζει ο Καθεδρικός ναός του Αγίου Πνεύματος, θαύμασαν τα κτίρια του Πανεπιστημίου (του παλαιότερου της Γερμανίας και τρίτου παλαιότερου της Ευρώπης), την περίτεχνη εκκλησία των Ιησουιτών και το κομψό Δημαρχείο.

Την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν το οδοιπορικό τους στην καρδιά της Αλσατίας και, πιο συγκεκριμένα, στο γοητευτικό Κολμάρ (Colmar), την “πρωτεύουσα της αλσατικής οινοπαραγωγής”, με την πλούσια μεσαιωνική και αναγεννησιακή του αρχιτεκτονική. Επισκέφτηκαν το “χωριό των αμπελουργών”, το Ρικβίρ (Riquewihr), έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, φωλιασμένο πίσω από τα μεσαιωνικά του τείχη που μοιάζουν ανέπαφα στο πέρασμα των αιώνων.

Την επόμενη ημέρα περιηγήθηκαν στο Στρασβούργο, μια πόλη-μωσαϊκό γαλλικών και γερμανικών στοιχείων, κτισμένη στη δυτική πλευρά του Ρήνου, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη γραφική λουτρόπολη Μπάντεν Μπάντεν με τον ποταμό Όος να τη διαρρέει.

Τέλος, επισκέφτηκαν την όμορφη Φρανκφούρτη, την πόλη που αποτελεί το εμπορικό κέντρο της Γερμανίας.

Το ΠΑΡΟΝ δίνει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και στη διοικητική ομάδα της εταιρείας που διοργάνωσε αυτό το εξαιρετικό ταξίδι.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας