Δράσεις ΕΚΕ

Το κοινωνικό αποτύπωμα της Μινέττα Ασφαλιστικής το 2017

Τον Κοινωνικό Απολογισμό της για το 2017 δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η Μινέττα Ασφαλιστική

Στόχος της Εταιρείας είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου για τις δραστηριότητες, αλλά και την εφαρμογή πρακτικών που συμβάλλουν τόσο στη βιώσιμη ανάπτυξή της όσο και στην προσφορά της στην κοινωνία.

Με αφορμή τη δημοσίευση του Κοινωνικού Απολογισμού της η Μινέττα Ασφαλιστική τονίζει: «Η Κοινωνική Υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της  επιχειρηματικής κουλτούρας της Εταιρείας, η οποία παραμένει συνεπής στις αρχές και αξίες που τη διέπουν από την αρχή της λειτουργίας της και έχει πορευτεί  με κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό προς τους πελάτες της, αλλά και το ευρύτερο κοινό, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια. Παράλληλα εμπλουτίζεται διαρκώς και αναδιαμορφώνεται μέσα από τις συλλογικές δράσεις των εργαζομένων, τον εθελοντισμό και τον σχεδιασμό της Στρατηγικής της Εταιρείας.

Για το 2017 οι δράσεις της Εταιρείας βασίστηκαν κυρίως σε 6 πυλώνες:

  • Ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες
  • Παιδί
  • Εθελοντισμός εργαζομένων
  • Οδηγική Συμπεριφορά
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός

Η Μινέττα Ασφαλιστική δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες, στους εργαζομένους και στους συνεργάτες της, αλλά και γενικότερα απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ότι θα εξακολουθεί να επιχειρεί με γνώμονα τις αξίες και τις αρχές της και πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στον πολιτισμό».

Διαβάστε εδώ τον Κοινωνικό Απολογισμό της Μινέττα Ασφαλιστικής.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας