Το IFAAcademy βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνική startup

2560
Leledakis Start-up summit serbia

Ο Founder & CEO του IFAAcademy, Παναγιώτης Λελεδάκης, βρέθηκε πρόσφατα στη Σόφια της Βουλγαρίας, στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Europe Start up Awards, και παρέλαβε το βραβείο καλύτερης ελληνικής startup για το IFAAcademy.

Το IFAAcademy βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνική start up στην κατηγορια ED-TECH (Educational Technology) για την ιδέα, την καινοτομία και την ήδη πρακτική εφαρμογή της σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αναβαθμίζοντας τον ασφαλιστικό θεσμό.

Η ευρωπαϊκή εκδήλωση έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Inter Expo Center-Inter Ekspo Center, στη Σόφια, όπου φιλοξένησε το Startup Europe Summit 2018.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ηγετικοί επενδυτές ευρωπαϊκών startups εταιρειών μοιράστηκαν τη γνώση τους, την εμπειρία τους και τις ιδέες τους για το μέλλον του θεσμού των startups της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Επίσημοι καλεσμένοι της εκδήλωσης ήταν η Επίτροπος Ψηφιακών Τεχνολογιών Mariya Gabriel, ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Boyko Borissov, η Πρωθυπουργός της Σερβίας, Ana Brnabić, ο Πρωθυπουργός της FYROM, Zoran Zaev, και ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, Dusko Markovic.

Η Ευρωπαϊκή Eπιτροπή σε συνεργασία με το ίδρυμα Finnova & το Startup Europe οργάνωσαν την εκδήλωση και τα βραβεία με τη συμμετοχή 134 Startups από 16 συνολικά χώρες, 18 εκ των οποίων διακρίθηκαν στις αντίστοιχες κατηγορίες: IoT, Creative, Energy, Cybersecurity, Edtech, Legal, Smart Cities, Green, Fintech, Tourism, Space, eHealth, Social, Water, Agritech, Climate, Fashion and Gastronomy.

Ο κος Λελεδάκης κατά τη διάρκεια της απονομής παρέλαβε το βραβείο καλύτερης ελληνικής startup για το IFAAcademy, θέτοντας ακόμα μια φορά τον ασφαλιστικό θεσμό στο επίκεντρο και νιώθοντας δικαιωμένος από τη συνεχή προσπάθεια και διάδοση της καινοτόμου ιδέας της εταιρείας του.

Το IFAAcademy καθώς και όλες οι νικήτριες εταιρείες του StartUp Europe Awards θα έχουν μοναδική ευκαιρία προβολής μέσω του Media Partner Alliance, ενώ παράλληλα θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με διεθνείς mentors & επενδυτές στα πλαίσια χρηματοδοτήσεων μέσω του StartUp Europe Accelerator.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα της εκδήλωσης του ΠΣΑΣ στις 20 Νοεμβρίου
Επόμενο άρθροInterasco: Ζητείται Επιθεωρητής Ανάπτυξης Πωλήσεων